Kommentti olisi kiva yllätys vieraillessasi blogissani.

tiistai 12. helmikuuta 2013

Valmis pipoTähän pipoon sain upotettua jämäkeriä värjätyistä langoista (7-veikkaa värjättynä), piposta tuli hauskan näköinen sävyiltään. Tässä blogissa on muutamassa kirjoituksessa tästä piposta vaiheittain eli hitaasti syntyi ja nyt sain sen tehtyä, siinä oli mietintää teenkö reunakäännöstä vai en, en tehnyt vaan vähän pitemmän ja levensin hieman eli voi taipua vähän alahelmasta.

Laittaisin tänne kuvan seinävaatteesta jonka siskoni teki minulle, olin mukana suunnittelemassa ja ratkoin vanhoista farkuista taskuja yms. tavaraa jotka sopivat siihen. Ongelma on se että sain käännettyä ja tallennettua kuvan pystysuuntaan, mutta pystysuunnassa en saa sitä tähän blogiin (se tulee vain vaakana lisää kuva jutussa), niin hyvän kuvan sain siitä ja ei onnistu tänne laittaa sitä. Monenlaisia keinoja yritin, tietääkö joku miten saisin sen oikein tänne. Tai sitten yritän huomenissa uudelleen....

3 kommenttia:

 1. Ompa iloisen värinen pipo.
  Ois kyllä kiva nähdä se seinävaate, voithan sie laittaa kuvan ja myö sit käännellään läppäriä/näyttöä että kuva on pystysuunnassa:)

  Hoitele kätes kuntoon.

  VastaaPoista
 2. on sitten kiva väritys pipossa ;)

  VastaaPoista
 3. Ihana pipo ja varmaan lämmin! Hyvä idea ns jämälangoille, taidanpas ottaa lankakorini esille ja alkaa töihin. Hiihtoloma pojan perheen kanssa alkaa viikonloppuna, niin otan langat mukaan ja pipoilen sinä aikan kun he ovat rinteessä.

  Blogissani on jotain Sinulle, terv. kankuritar

  VastaaPoista