Kommentti olisi kiva yllätys vieraillessasi blogissani.

sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Maatuskaa, ruttusukkaa ja aloitettua pöllöä....


Nämä ovat toiset maatuskat, vaihdoin puikot ja lisäsin silmukoita reunoihin että sain ns. isommat lapaset, lankana 7-veikkaa, kiva malli, tykkään.


Aloitin toiset pöllölapaset 7-veikasta lila ja valkea, tässä näkyy kuvio paremmin kuin ensimmäisissäni. Puikot ovat 3 joten lapaset ovat liian istuvat käteeni. Eli pöllö edestä ja takaa eli takapuoli tulee kämmenen puolelle.

Alla olevassa kuvassa on tekeillä ruttuvarsisukat eli neulon sen niin että  4 krs nurjaa ja 4 krs oikeaa, alussa on 2 o ja 2 n resoria ja ennen kantapäätä samalla lailla. Lankana tässä värjättyä 7-veikkaa (harmaa lanka värjätty verihelttaseitikillä), lanka ei ole tasaiseen värjäytynyt joten siitä tämä rannutus tulee, kivat.


8 kommenttia:

 1. Kauniita lapasia ♥ Minä vaan en osaa kirjoneuletta vaikka kuinka yritän.

  VastaaPoista
 2. Kaikki nämä sinun kudonnaiset ovat kauniita ja varsinkin sukat ovat tosihauskan näköiset. Luulin, että lanka on oikeasti 'flammutettu'.

  VastaaPoista
 3. Sievät lapaset kummatkin. Kunpa tulisi jo talvi, että saisi käyttää lapasia :)

  VastaaPoista
 4. Niin hienoja kaikki neuleesi!! kirjoneule ei ole kyllä minunkaan juttu....

  VastaaPoista
 5. Taas kerrassaan upeita neuleita. Sydämellinen maatuska ja tarkkakatseinen pöllö pitävät varmaankin kädet lämpiminä. Sukat näyttävät myös kauniilta.

  VastaaPoista
 6. Mie ihailen noita lapasia, kun ovat niin upeita, sie oot kyllä oikia lapasmestari.
  Ja miten mainiot sukanvarret, tuo just on noissa itse värjätyissä se hyvä puoli, kun neulottuna tulee niin eläväistä pintaa.

  VastaaPoista
 7. Aivan ihania ovat nuo pöllöt ja maatuskat!

  VastaaPoista