Kommentti olisi kiva yllätys vieraillessasi blogissani.

sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Lapasia edelleen tulossa....

Kuplalapaset tulossa Koso-tädin värjätyistä langoista, joita vielä edelleen kerät tähteenä.... Näistä tulee kivan sävyiset.


Alapuolella tulossa ruusulapaset, ohjeen löysin venäläiseltä sivulta, samoilta sivuilta mistä pääkallolapasetkin ovat. Näissä lankoina harmaa 7-veikka ja sitten tätä vanhaa Novitan Valo-Anni lankaa toisena ja vielä vihreää 7-veikkaa noissa lehdissä. En tiedä muistuttaako ruusua, mutta aika kivasti näkyy tämä neonvärinen lanka näissä ja erottuu selvästi. 


Se olisi arki edessä huomenna, nytkun on tottunut nukkumaan pitkään ja valvomaankin, alkaa taas totuttelu työhön. Laitoin nämä keskeneräiset tekeleet näkyville nyt, varmaan tässä tulevan viikon aikana saan tehtyä. Pitäisi sitä vesikävelyä/juoksua alkaa harrastamaan näin vuoden vaihteen jälkeen. 

5 kommenttia:

 1. Hyvin erottuu ruusut.
  Minä ajattelin tehdä uuden vuoden lupauksen, että saisin lopulta tulevana vuonna neulottua lankavarastojani miinusmerkkiseksi ainaisten ostamisten sijaan. Saattaa kyllä olla, että entinen suunta vaan jatkuu tällaisella lankahamsterilla....

  VastaaPoista
 2. Ihania lapasia sinulla tulossa. Todella kauniit langat oletkin valinnut noihin Kupla-lapasiin. Ihanat itsevärjätyt ! Oikein mukavaa Uuttavuotta sinulle ja olkoon tulevakin vuosi yhtä tuottelias ja täynnä innostusta käsitöihin kuin tämä kuluvakin oli kohdallasi : )

  VastaaPoista
 3. Kaunis malli noissa ruusulapasissa. Mahtavaa että neonvärit tulevat taas! Niistä saa näyttäviä asusteita.

  VastaaPoista
 4. Vieläkö niitä lankoja riittää, nuo kuplat on hauskat, mutta nuo ruusut on aivan huippu upeat ja ruusut näyttää upeilta ruusuilta.
  Oot sie kyllä taitava lapasten tekijä:)))

  VastaaPoista
 5. Kauniita molemmat. Kuplalapasissa ihanat värit ja nuo ruusut uskomattoman upeita.

  VastaaPoista