Kommentti olisi kiva yllätys vieraillessasi blogissani.

tiistai 4. maaliskuuta 2014

Sukat ja koukutut lapaset

Pitkästä aikaa päivitystä.... Tässäpä on pitkävartiset sukat  7-veikan Opi villalangasta,  kuvioneule varressa ihan simppeli, ollut joskus Novitan lehdessäkin ohjeena, eli menee näin kaksi kierrosta 2 oikein, 2 nurin ja sen jälkeen kaksi kierrosta neulotaan oikein ja tämän jälkeen toistellaan näitä kierroksia halutun mittaiseksi sukan varreksi, voi tehdä jalkaterän päällekin tuon kuvion.
Tässä alapuolen kuvassa on kaksi vuotta kesken olleet koukutut lapaset eli kaksipäisellä tunisialaisella virkkuukoukulla koukutut lapaset, lankana on itse värjätty 100 % ulkolainen villa ja sitten perusharmaa villa-nylon sekotuslanka. Viime lauantaina aloin näitä tekemään kun piti autokyydissä olla jotain helppoa tekemistä, niin tätä aloin jatkaa ja sitten viikonloppuna tekasin loppuun, näistä tuli hyvät ja omiin käsiin.


Keskeneräisiä töitä tekeillä vieläkin... piti aloittaa kirjoneulesukat ihan omalla mallilla.... niistä sitten myöhemmin kun valmistuu. Täällä mies pitää lentsua ja minä kauhulla odotan että milloin saan sen, vajaan kolmen viikon päästä ois toinen jakso sitä kuntoutusta, ei saa sairastuu..... muuten mie romahan....

7 kommenttia:

 1. Ihania töitä! Koukkuaminen on aika jännää ja sillä tekniikalla saa aikaan monenmoista pintaa. Eikö olekkin kiva tunne, kun saa jonkin keskeneräisen käsityön tehtyä valmiiksi? Mukavaa keskiviikkoa.

  VastaaPoista
 2. Kiva tunne oli kun sai ne valmiiksi, kun pitkään oli tekemättä ja koukkuaminen on muutenkin kivaa, tilasin ebaysta pitkiä tunisialaisia virkkuukoukkuja harmi ettei ole kaksipäisiä, tosi halpoja siellä.

  VastaaPoista
 3. Kauniita molemmat! Noissa lapasissa hieno väriyhdistelmä!!! Täällä ainakin Lankamaailma myy kaksipäisiä koukkuamiskoukkuja, mutta hinnat on melkoisia!!! Ja kokoja on vähän.
  Toivottavasti pysyt terveenä!!

  VastaaPoista
 4. Upeat nuo sukan varret , pitää joskus kokeilla tuotakin.
  Toivottavasti et sairastu, on tää niin kamalaa.

  VastaaPoista
 5. Komeat sukat! Oletko tehnyt sädekavennukset tumppuihin?

  VastaaPoista
 6. Ahkerasti olet puikkoja heilutellut, kauniit sukat ja nuo kintaat ovat niin upeat.

  VastaaPoista