Kommentti olisi kiva yllätys vieraillessasi blogissani.

tiistai 15. huhtikuuta 2014

Tilattua eBay;n kautta ja kilpasukka

Kauan odottamani tilattu koukkuamis-kirja Japanista saapui, kuukaudenhan tuo odotutti ennenkuin saapui tänään laatikkoon. Ei se teksti haittaa mua vaan ne kuvat ja ohjeet on selkeitä tuossa kirjassa. Ja tämä toinen minkä tilasin tulikohan Usasta niin valopäinen virkkuukoukku, hyvä pimeässäkin virkata tai hämärässä, nelosen koolla ostin sen. Täytyy sanoa että superkauppa, sieltä olen tilannut noita erilaisia neulomisen apuvälineitä, virkkuukoukkuja, sukkapuikkoja, pienempiä sukkapuikkoja, kun hinnat ei ole päätä huimaavia ja sitten vielä kun ottaa ilmainen toimituksella niin..... oishan siellä lankojakin, paljon, vaikka minkälaisia.... pitää vain tutkailla ja äkkiä menee pari tuntiakin koneen ääressä selaillessa mielenkiintoisia juttuja kuten noi neule, virkkaus yms. kirjatkin.. korujen tekijöillekin löytyy tavaraa sieltä... mutta ken ei ole käynyt, kannattaa käydä tutkailemassa, mielenkiintoinen paikka.


Tässä on se kilpasukka millä osallistuin Facebookissa kevätsukka/pääsiäissukka kilpailuun, en sitä pärjännyt, mutta mukava oli laittaa omista värjätyistä langoista tehty sukka nähtävillä.


Vielä pari päivää töitä ja sitten koettas neljän päivän vapaa, ihanaa :) Vietetäänpäs pääsiäistä rauhallisissa merkeissä!

8 kommenttia:

 1. Minäkin tein toista viikkoa sitten ensimmäiset puikkotilaukseni tuolta eBaystä, jännityksellä odottelen, mitä sieltä tulee, vai tuleeko mitään.
  Nätti sukka, onko malli omasta päästä, vai onko tuohon ohjetta?
  Hyvää pääsiäisviikkoa!

  VastaaPoista
 2. Mielenkiintoisen kirjan tilasit,ja toi sukka ,voi että se on upea, sieinä näkyy nuottejakin, olen joskus ajatellut tehdä pojalle nuottisukat. Jospa nyt saisin tehtyä kun siulta sain vähän vinkkiä.

  VastaaPoista
 3. Nätti sukka, kyllähän tuota passaa näyttää. Hienot värit sukassa ♥
  Minä en uskalla mennä eBayhin, etten lopullisesti sekoa päästäni , hihi. Tytär välillä Kiinasta tilailee halvalla meille molemmille helmiä ja puikkoja.

  VastaaPoista
 4. Ihanat nuottisukat! :) Minäkin joskus johonkin sukkakilpailuun hahmottelin nuotteja, muttei niitä nuoteiksi tunnistanut, joten vaihdoin mallia.

  VastaaPoista
 5. Voit olla ylpeä sukasta, vaikka voittoa ei tullut, kerrassaan upea! Tuosta kirjasta löytyy varmaan monia kivoja ohjeita. Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
 6. Mahtava varmaan tuo kirja! Minäkin tarvitsisin koukkuamiseen mm sellaisen välikaapelilla olevan koukun - tarvii vissiin kurkkailla sinne eBayhin.
  Nuo sukat on myös tosi upeat!!!

  VastaaPoista
 7. Oma värjäämät langat on kyllä parhaita. Oikein hyvät värit ja kaunis sukka :)

  VastaaPoista
 8. Ihana tuo kirja! Minulla on useita Japanista ostettuja neuleohjekirjoja niissä on niin selkeät ohjekuvat ettei voi olla onnistumatta, Amazonista saa tilattua myös Japanilaisia ohjekirjoja, kirjoista ei tarvitse maksaa tullia vaikka tulevatkin Eu:n ulkopuolelta.
  Kaunis sukka!

  VastaaPoista