Kommentti olisi kiva yllätys vieraillessasi blogissani.

lauantai 23. elokuuta 2014

Koukutut lapaset, kahdet sukat ja kanttarellisaalis


Koukutut 2-päisellä tunisialaisella virkkuukoukulla, lankana jämäisoveljeä ja silmulankaa, sain vihdoinkin valmiiksi.


Tässä parit sukat, toiset neliraita 7-veikasta ja toiset jämälangoista (kirjopirkka ja toinen hyvin ohut lanka), näistä tuli tosi kivat ja iloisen väriset.


Eiliseltä kanttarellisaalis, oli työn takana risukosta mutta sellaiset pari litraa, näistä huomenissa keittelen ainakin keiton ja ehken paistan osan. Kuivaamaan en lähde tätä pientä määrää.

Värjäykset vähän jäissä, mutta ajatukset kokeilla kahvijauholla ja mustalla teellä. Siskolta vinkkinä sain kokeilla. Sieniä odottelen edelleenkin, punavyöseitikki on nostanut päätään, laitan kuvan vielä siitäkin.


5 kommenttia:

 1. Upeat nuo koukutut lapaset, ja varmasti lämpimät. Joku sie löysit värjäyssieniä.
  Mie laitoin padan jo huilimaan, kun kädet on niin huonona.

  VastaaPoista
 2. Kivat nuo koukutut ja sukat tottakai! Minulla on nyt kanervahullutus meneillään - kokeilen niitä PH-muutoksia edelleen...

  VastaaPoista
 3. Aivan mahtava pinta noissa koukutuissa, kivat nypylät.

  VastaaPoista
 4. Kauniit lapaset, hallitset kyllä täydellisesti tuon koukkuamisen. Sukat myös somat, molemmat parit. Täälläkin on sienestys jo alkanut, kanttarellejä on ihan jo mukavasi mutta värjäyssieniä ei vielä ole näkynyt.

  VastaaPoista
 5. Oi kuinka paljon oletkaan taas saanut kaikkea aikaiseksi. Lapasesi ovat niin kivat että tekisipä mieleni opetella tuokin koukkuamisen taito uudestaan. Päässyt unohtumaan kouluajoista. Kivaja sukkia olet kanssa neulonut.

  VastaaPoista