Kommentti olisi kiva yllätys vieraillessasi blogissani.

keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Lisää värisieniä

Värisieniä eiliseltä ja tältä päivältä. Eilen löysin hieman samettijalkoja ja tänään menin sitten toiseen paikkaan ja sieltä sitten lisää näitä, joten tässä parin päivän saalis niitä.

samettijalkoja

Nämä verihelttaseitikit keräsin tänään, kaupan hedelmäpussillinen ja noin puolikas hedelmäpussillinen edellisten lisäksi mitä olen saanut. Eilenkin hieman sain mutta oli työn takana. Tänäänkin joutui vähän etsimään mutta kumminkin paljon paremmin sain näitä. Kuten näette joukossa on keltaistakin seitikkiä, hyvin paljon muistuttaa verihelttaseitikkiä päälle päin mutta lakin alus onkin keltainen. Näitä oli pieni rypäs mitä löysin.

Jos sitten viikonloppuna saisi liemet keiteltyä ja värjättyäkin jonkin verran. Ja jos onni suo olisi kaunis ilmakin sitten värjäilyyn ulkona.

Mutta pitää vielä kierrellä erilaisia maastoja vielä näiden sienten perässä. 
pääasiassa verihelttaseitikkejä

1 kommentti:

  1. Mukavaa, että jotain sentään löytyy! Täällä ei vielä toistaiseksi mitään.... Yksi ns varma paikka on niin kaukana, että sinne pitää mennä porukalla (autoton kun olen) ja kun ei lähimaastoissa löydy mitään, niin tuskin sielläkään... Kummallinen on tämä kesä sienten suhteen.

    VastaaPoista