Kommentti olisi kiva yllätys vieraillessasi blogissani.

tiistai 29. maaliskuuta 2016

Sormikkaat ja parit villasukat

Sormikkaat on tehty 3.5 puikoilla ja ihan omista värjätyistä jämälangoista. Joukossa löytyy verihelttaseitikillä, veriseitikillä, raparperin juurella harmaaseen sekä l.valkoiseen 7-veikkaan, tuota yhtä väriä en muista varsissa alimmaisena. Näistä tuli minulle kevätsormikkaat ja tykkään näistä, peukalo ei kyllä onnistunut, mutta pitää uusintaneulos tehdä edelleenkin jämälangoista vaikka toiset tällaiset samanlaiset.


Sitten malli jota näkyi facebookin sukkaryhmissä viime vuonna aika paljon, pistin nämä alulle ja sain mukavasti tehtyä aika nopsaankin. Lankana on vanhaa 7-veikkaa l.valk. ja harmaana. Ihan eri tuntusta neuloessa kuin uudet 7-veikat. Näitä tikuttelin 3.5 puikoilla.


Tässä ihan perusvillasuket pitempivartisena, oma malli. Lankana näissä on Hot Socksin Stripes 6-fach lanka. Aivan ihana väri näissä ja iloisen pirteet. On muuten erittäin riittoisaa neuloa näin pitkävartiset sukat, lankaa ei jäänyt paljonkaan. Tikuttelin 3.5 puikoilla.


Huomenna olisi sitten vesikävelyn vuoro näin pääsiäisen jälkeen, tuntuupa ihanalta lähteä altaalle Iisalmeen. 

3 kommenttia:

 1. Nuo sormikkaat on sitten kauniit, lagoissa niin mahtavat värit.
  Eikä sukissakaan mitään vikaa kommeita ovat nekin.

  VastaaPoista
 2. Minä olen myös huomannut, että vanhemmat SeiskaVeikat oli mukavamman oloisia laadultaan. Kauniita neuleita olet tehnyt.

  VastaaPoista
 3. Ihanat sormikkaat ja nättejä sukkia.
  Täältäpä kiva blogi löytyi ihan sattumalta.. tulen uudelleenkin.

  VastaaPoista