Kommentti olisi kiva yllätys vieraillessasi blogissani.

sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Sukkia, ensimmäiset kanttarellit ja pioni


Tässäpä ylhäällä valmistuneita sukkia, vas.ylänurkka kirjopirkasta, sen vierellä samanlaiset sukat mitä aikaisemmin yhdet tehdyt värjätystä langasta, vas. alhaalla lampaanvilla+nylon langasta perussukat ja vieressä oikealla alhaalla kaarisukat petrolin värisestä 7-veikasta.


Kesän ensimmäiset kanttarellit, tapellen paarmojen seassa keräsin, Jonelta meinasi hermot männä paarmojen kanssa jos ei ollut lähellä minullakin.... mutta keräsin nuo että saa paistaa pannulla sipulin kanssa.

Alhaalla pioni hyvässä kukassa, nyt sateet ovat piiskanneet tosi rumaksi. 


Värjäysrintamalla hiljaista, töissä olen ollut ja vaikka ollutkin rauhallista niin väsynythän sitä on ollut ensimmäisen viikon jälkeen. Mutta jospa se tässä taas alkais lutviintua kun katselee muiden blogien aikaansaannoksia värjäysrintamalla kuten FB:ssä on hyvä ryhmä myös meitä :)

3 kommenttia:

 1. Upea pioni, juuri tuollainen miulta keväällä kuoli.
  Sukatkin on kauniita.
  Miulla on piiskut padassa, mutta tälläisellä helteellä keittely käy työstä.

  VastaaPoista
 2. No sinulla vauhtia riittää! Nuo siniset sukat ovat malliltaan mielenkiintoiset..... Eilen kävin metsässä mustikoilla, mutta yhtään sientä en kohdannut -- niitä paarmoja kylläkin!

  VastaaPoista
 3. Puikkosi ovat olleet ahkerassa käytössä. Kaikki kauniita, noissa sinisissä erityisen hieno kuvioneule. Paarmoja piisaa täälläkin, mutta ei kanttarellejä.

  VastaaPoista