Kommentti olisi kiva yllätys vieraillessasi blogissani.

torstai 22. tammikuuta 2015

Pikku prinsessan kettu-lapaset ja koukutut lapaset


Tein n.. 4 vuotiaalle pikku tytölle tällaiset pinkit kettu-lapaset, lankana 7 veikka ja pörrölanka. Näistä tuli ihastuttavat. Seuraavaksi pitäisi vähä pienemmät tehdä tytölle ja samanlaiset turkoosit 4-vuotiaalle pojalle. Ihanaa pientä näpertelyä siihen asti kun tulee korvat ja tuo  kuono, ne virkkaan ja tarvitsee nähdä hyvin kun niitä tekee. Mutta ensin vielä muita neuleita teen. 


Yhdet koukutut lapaset, Saana 100 % lanka ja silmu lanka näissä. Yhdet tällaiset on tulossa lampaanvillalangasta ja silmusta. Nekin hyvältä näyttää...


Pakkasta on pidellyt täällä ja lunta kiitettävästi maassa. Uunia on pitänyt lämmittää nyt joka päivä, ettei talo viilenny. Henkeä meinaa vaan topata tuo pakkasilma.. tiukkaa tekee ihan, vaikka kaulaliinasuoja tuossa suun edessä. PEFin puhallusta teen, kliinisen kuormituskokeen kävin lävitse, spirometria vielä tulossa. Lääkärillä käynti edessäpäin vielä. Katotaan mitä tuumaavat. 

Se ois kohta viikonloppu, oikein hyvää viikonloppua kaikille, vielä yksi päivä pitäis jaksaa töissä ahertaa ja pääsisi viikonlopun viettoon. 

4 kommenttia:

 1. kerrassaan suloiset, näistä iloitsee niin saaja kuin muu väkikin:)) onneksi on lämpimiä tumppuja joka lähtöön, niin sormet ei jäädy. Hyvä kuulla et tutkimukset ovat edenneet, hoitokin sit varmaan alkaa natsata paremmin ja voi tisi paranee. Viikonloppua odotellessa, mullakin olis mieluinen vuorenompelu suunnitteilla.

  VastaaPoista
 2. Kylläpä on kettu naamioitunut suloisiksi lapasiksi. Sievät ja varmasti mieleiset saajalleen.Villalapaset ovat myös kauniit ja niin lämpimän näköiset. Toivottavasti saat apua pian hengitykseesi ja pysyttelehän lämpimänä siellä paukkupakkasissa.

  VastaaPoista
 3. Nuo samat puhallusjutut oon miekii käyny läpi muuan vuosi sitten ja ainaki 20 kertaa piti lääkäreillä juosta. Ei pystyny yölläkään nukkumaan ja henkeä ahdisti ja tuntui että ilma loppuu. Mitään ei löytyny, siis astmaan viittaavaa, kunnes luin artikkelin, jossa rintarangan lukkiutuminen voi aiheuttaa just samant oireet. No siellähän se vika oli ja liikuntalääketieteen lääkärin kautta pääsin kuntosalihoitoon, jossa jumpattiin ja OM-terapeutti avasi lukkiutuneet fasettinivelet selässä ja neuvoi, miten saan ne itsekin auki jos alkaa siltä tuntumaan, että ne on lukossa taas. Näillä olen nyt mennyt useita vuosia ja olo on hyvä eikä henkeä ahdista. Liikunnasta pitää vain tulla lähes elämäntapa, sillä neulojalla selkä ja hartiat ja niska jumittuvat helposti. Mie olisin kyllä kuollut jos olisi astmaa ollut ja olisi esim villan pöly ollut haitaksi. Onneksi ei ollut astmaa. Toivottavasti siekii saat apua vaivaasi ja jos astmaa on, niin oikeat lääkkeet siihen.
  Ihania muuten nuo kettulapaset. Mie en ole noita ikinä tehnyt, ihailen vain muiden tuotoksia. Varmasti lämpimät näin pakkasilla.

  VastaaPoista
 4. Ihanat ketut, nuohan käy vaikka pehmoleulusta ovat niin upeat.
  Koukutut lapasaetkin on kauniit

  VastaaPoista