Kommentti olisi kiva yllätys vieraillessasi blogissani.

torstai 26. helmikuuta 2015

Sukkia


Heipä hei! Tässä on tovi vierähtänyt, ei ole jaksanut päivittää blogia. Olin viime viikon lomalla ja tämän viikkoa sitten sairauslomalla inhottavan niskakivun takia. On pitänyt rauhoitella niskan tilannetta vähemmän neulomista ja netissä olemista. 


Tässä neulottuja sukkia, yläkuvassa noi pitkävartiset sukat on neulottu Regia 6-fädig stripemanin langasta 3.25 puikoilla, ihana lanka neuloa, ei jäänyt kuin himppu lankaa tähteeksi, niin tarkkaan meni. Toiset värikkäät sukat Opal tumman vihreä ja sitten jämälankaa toi neon väri.

Alapuolella olevassa kuvassa on neulottu miesten ja naisten sukat. Naisten sukissa Olga mallia varteen. Vanhaa 7-veikan raitalankaa, hyvin upposi näihin sukkiin, kiva oli neuloa.


Yhdet sukat puuttuu, unohdin kuvata ja ne on paketissa lähdössä synttärisankarille. Nämä sukat on neulottu pitkällä viiveellä. Monta työtä on kesken, jotain valmiiksi saanutkin. Olisi yksi isompi neulomisjuttu joka pitäisi aloittaa ohuesta langasta. Pitäis saada se kipinä aloittamiseen. 

Mutta eipä mulla muuta nyt kuin että nautitaan olosta ja valoisuuden pitenemisestä eli ollaan kevättä kohti menossa pikku hiljaa ja värjäyskausikin on lähempänä alkamassa.

2 kommenttia:

  1. Paranemisia! Annahan kivulle aikaa helpottua. Kyllä ne neuleet odottaa.

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti tauti on jo selätetty. Upeita sukkia.

    VastaaPoista