Kommentti olisi kiva yllätys vieraillessasi blogissani.

tiistai 12. toukokuuta 2015

Hyvän mielen sukat

Nämä ylimmät sukat kuvaa tän hetkistä mielialaani eli ovat hyvän mielen sukat, tehty langanjämistä mielenkiinnolla neuloen, näistä tuli niin kivat että nämä jäävät kyllä minulle sukiksini.


Miesten sukat Sockenwolle colorin comfortista, kiva neuloa ja miellyttävää lankaa, Saksasta tilattua lankaa. Puikot oli 2,75.


Pyynnöstä neuloin syntyneelle prinsessalle nämä junasukat Novitan Woolista ja puikot 2.5.  Kiva väliin neuloa. Pitäis himpun isommat vielä neuloa toisetkin.


Mielialani on ollut tällä viikolla erittäin hyvä. Jäin viime viikolla erittäin hyvällä mielellä lomalle. Nukkunut olen ja sitten näitä käsitöitä tehnyt ja lukenut, Lars Keplerin ja Jo Nesbon kirjoja lähiviikkoina, paljon sivuja mutta mielenkiintoisia dekkareita. Enkä nyt ole laittanut monia menoja tälle viikkoa, oli vain yksi meno tänään. 

Värjäyshommia en ole aloittanut, olisi viime syksyn keräämiä juttuja märäntyneenä, joista voisi kokeilla jotain väriä saada, kunhan se kimmoke ja tuota vettä taivaalta lisää tulee että saan huuhteluvettä isoon soikooni.

4 kommenttia:

 1. Kivoja sukkia! Ja aina tarpeellisia!
  Värjäyshommat siirrän suosiolla vaikkapa seuraavalle vuodelle. Kun sais aikaa ja intoa tehdä jotain noilla jo aikaisemmin värjätyillä langoilla.

  VastaaPoista
 2. Hyvän mielen sukkia kaikki! Lankajämistä kudotut tosi kivat ja kauniit. Junasukat ovat aina yhtä hellyttäviä.

  VastaaPoista
 3. Kaunista ja lämpöistä! Täällä etelässä sataa vettä kaatamalla ja on kylmää- villasukille on käyttöä!
  Ps huomenna on eka porukkavärjäyspäivä! Ehkäpä sitten jo blogikin taas päivittyisi....

  VastaaPoista
 4. Ihanaa lomaa ja pirteitä neulehetkiä.

  VastaaPoista