Kommentti olisi kiva yllätys vieraillessasi blogissani.

tiistai 26. toukokuuta 2015

Sukkabuumi jatkuu vaan....

Heips! Mulla sukkabuumi vaan jatkuu, puikot kun otan käteen niin sukkaa alan tekemään. On minulla yksi projekti aloitettu, pitäis sitä alkaa neulomaan tosissaan, onneksi helppo malli mikä toteuttaa. Harmitusta on tuottanut hyvänlaatuinen asentohuimaus, se eilen fysioterapiassa todettiin, viime viikolla alkoi... Nyt pitää aamuisin tehdä ne asentoliikkeet millä tätä hoidetaan. Mutta ei tämä onneksi niin pahana ole. Mutta asiasta kolmanteen niin näistä sukista.....


Tässäpä on näitä junasukkia, ylemmät neulottu nallesta l.valkoisesta.  Alapuolen sukat Wool langasta. Näitä on loppujen lopuksi kiva väliin neuloa, pientä työtä.


Tässä naisten sukat neulottu 7-veikan vaalean harmaasta, Malli on Helikellot, ohje . Tuolla blogissa on muitakin ohjeita. Itselle teki vaikeutta toteuttaa tuo jalan päälle oleva kuvio, joten muokkasin sen erilailla. Eli tällaiset tuli näistä. 


Tässä ihan normi raitasukkaa, lankana Silja, tosi pehmeää neulottavaa. Kirjavasta aloin neulomaan mutta se tuntui niin sekameteliltä että piti tasoittaa sitten tuolla keltaisella langalla joka sekin on Siljaa. Puikot on 3.25. Tuo keltainen on kaunis, meinasin että siitä pitää neuloa jotkin tuollaiset kuvio sukat kuten yläpuolella. 


Tässä parilla ylimääräisellä vapaapäivällä, palkattomalla. Ihan mukava päivä tänään kun tuo aurinko paistaa niin lämmittävästi. Pyykkikone laulaa, jospa sitä saisi pestyä talven juttuja poikkeen, varsinkin villasukkia kun olen niin kova villasukan pitäjä.
Kuten näette, sukkien takana on ruusun taimia, siinä on isännän projektia kerrakseen, on kaivellut niille paikkaansa mihin istuttaa. Ruusufani.

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti huimas asettuu, tiiän kokemuksesta mitä se on kun maailma pyörii.
    Nuo junasukat on aina vaan niin sulosia, ja ilkosen väriset sukat kuin kesäinen niitty, mutta noi helikellot, oi että voiko kauniimpia sukkia ollakkaan.
    Meilläkin isäntä teki kerran ruusupenkin, enää yksi sitkeä ruusu siellä kasvaa pionien ja kärhön jokukossa.

    VastaaPoista
  2. Sukkia todellakin syntyy huippuvauhdilla. Tuo Helikello-malli on ihan uusi minulle. Tätyypä yrittää sellaisia.

    VastaaPoista