Kommentti olisi kiva yllätys vieraillessasi blogissani.

perjantai 28. joulukuuta 2012

Äkäistä vieläkin...


Tässä on vieläkin äkäisiä ja nämäkin on lentäneet tiehensä. Eli intialainen peukalokiila löytyy tämän linkin alta jota käytän näissä lapasissa, olen kuullut maininnat että lapanen istuu lapsen käteen todella hyvin ja senkin että innokkaina pidetään näitä äkäisiä käsissä niin että alkavat nuhjaantua. Sitten tuon linnun kuva löytyy täältä Villapallon blogista. Muuten tuo lapasen malli syntyi käsistäni.

Villapallon sukan ohjeella sitten pitäisi 2 kk aikana neuloa veljen pojalle sukat, kysyin veljeltäni tänään puhelimessa että mikä lintu näistä on mieleinen, niin tätä peruspunaista tehdään niihin sukkiin, sukan väri pitää vielä miettiä muuten.

Hyvää viikonloppua kaikille lukijoille!

6 kommenttia:

 1. En ihmette että nuo pian lentää uusille omistajille. On ne niin ihania :)

  VastaaPoista
 2. No sulla on käsityöt kyllä hallussa.Henna oli ihastuksissaan ja porukalla aattona ihmeteltiin miten olit ne sukat neulonut,mitkä Hennalle lähetit...kovaan pitoon menivät :-D Ihania käsitöitä sulla...niinkuin aina :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne Hennan sukat on vielä tehty ihan itse värjäämistä langoista ja jos oikein muistan niin väri on luposta joka on naavan tapaista mutta on Lapista. Ne sukat on nimeltään kromosomi-sukat. Malli on kiehtova ja mukava.

   Poista
 3. Hienoja äkäisiä :).

  Onnellista uutta vuotta!

  VastaaPoista