Kommentti olisi kiva yllätys vieraillessasi blogissani.

tiistai 4. joulukuuta 2012

Äkäset linnut -säärystimet

säärystimet
Nyt sain tänään nämä äkäset linnut -säärystimet valmiiksi, ohje löytyy täältä lintujen osalta. Säärystimen loppuosa on sitten ihan peruskauraa: 2 kierrosta 2 o, 2 n ja sen jälkeen tulee 2 kierrosta oikeaa ja sitten taas toistetaan näitä 4 kierrosta halutun mittainen määrä. Nämäkin lentelevät etiäpäin.

Tänä aamuna oli rapsakka keli puoli viiden aikaan rapiat -26 astetta, eipä siinä paljon koiria kehannut pitemmälti käyttää sen verran että saivat tarpeensa tehtyä että pärjäävät päivän olla sisällä.

Se on kohta tuo itepäisyyden päivä joka sitten on mukavasti vapaapäivä ja perjantai on lomapäivä joten tulee neljän päivän vapaa, mutta siinä onkin sitten tekemistä varattuna kun martoissa on. Käytetäänpä koiraakin eläinlääkärillä perjantaina näyttämässä nielua.

7 kommenttia:

 1. Nämähän onkin tosi hienot :)
  Niin on kylmää meilläkin, kissat käy vaan portailla kääntymässä ja kääntyvät samantien takaisin. Koira sentään suostuu metsään asti asioilleen :)

  VastaaPoista
 2. IHANAT, hyvin sopii tuo kuvio ala-osaan, se jotenkin "pullistaa" ja näyttää muhkealta :)
  Hyvää Itsenäisyyspäivää Sinulle !

  VastaaPoista
 3. Upeat säärystimet, miekin tykkään tuosta alaosan neuleesta.
  Kiitos linkistä, miun pitää neuloa tuttavaperheen pojalle kiukkusen linnun lapaset.

  On teillä pakkanen, huh, meil vaa-20, tulet rätisee uunissa ja koira makaa patterin alla, hyvä ettei rappusille aamulla pissannu, kun tassuja paleli.

  VastaaPoista
 4. Ihanat Birdit <3 Toivottavasti eläinlääkärireissu meni hyvin <3

  VastaaPoista
 5. Kiva kuulla että kaikki meni hyvin ja potilaskin kesti reissun melko urheasti. Joskus hymyilyttää kun olen käynyt kissojen kanssa lääkärissä ja omistajat yrittävät hiki hatussa kiskoa noin 60kg koiria ovesta sisään. Koirat tietysti fiksusti pistävät niin paljon hanttiin kuin mahdollista. Kissa parat kannetaan kopassa, heille ei anneta muuta mahdollisuutta kapinointiin kuin kova monkuminen ja valitus kopan sisältä.

  VastaaPoista
 6. Hienot säärystimet! Kivasti sopii nuo birdit säärystimiinkin.

  VastaaPoista