Kommentti olisi kiva yllätys vieraillessasi blogissani.

keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Pipo ja kännykkäpussukka

kännykkäpussukka
Tässä on viime hetken joululahja, nimittäin jouluaaton aamuna virkkasin anopille kännykkäpussukan kun hänellä on niin reilun kokoinen kännykkä. Tämän tein Isoveli-langasta virkaten ihan kiinteillä silmukoilla.


Tässä on sitten valmistunut pipo, joka löytyy Novitan joulu-lehdestä ohjenumero 57 Novita Crystalista poikittain neulottu pipo. Siitä sitten tulikin vähän liian löysä, no taitoin tuota alareunaa ja siitä tuli hyvä myssy, ei muuten palella päätä kovillakaan pakkasilla, on sen verran lämmin, monet kerrat jo pidetty.


Hyvää Tapanin päivää, huomenna olisi arki ja edessä pari työpäivää, miehellä lomapäivät näiden päivien välissä joten hänellä pitempi vapaa. Mutta ompa ollut tämä 5 päivän vapaa tarpeen, olen saanut nukkua ihan 9-10 tunnin yöunet heräten aina lapojen väliseen kipuun, joka sitten pyörittää liikaakin. Kädet ja käsivarret ovat olleet öiden jälkeen kuin piestyt... hankaluutta vähän sitten neulomiseen alkuun, mutta siitä ne vertyy. Koiria ei ole voinut pitemmillä lenkeillä käyttää tämän pakkasen vuoksi, meidän nuoremmalla koiralla on menossa toinen antibioottikuuri siihen nielutulehdukseen, ekasta ei ollut apua.

1 kommentti:

  1. Jopa sinua nyt kipu runtelee. Toivon paranemisia siulle.
    Tuo pipo näyttääkin tosi lämpimältä, ja nyt on pipoille tarvetta, pakkasta riittää täälläkin.

    VastaaPoista