Kommentti olisi kiva yllätys vieraillessasi blogissani.

sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Hyvä ulkoilukeli


Kävimme Jonen ja Dooriksen kanssa lenkillä ja ihanan aurinkoista oli. Kyllä oli vauhtia ja hurmaa kun nämä kaksi veti hirmu kyytiä keskenään. Sitten välillä Jone oli alakynnessä kun Dooris istui pään päällä.

Vanhus Pulla jäi kotiin kongia (aktivointilelu) tutkailemaan, kun laitoin sinne namia että saa vähän töitä siksi aikaa, kumman virkeä 12-vuotiaaksi. Huushollissa näkyy Jonesta karvanlähtö, täytyy harjata karvoja jemmaan, saa lankaa sitten joskus teetätettyä.

Tässä tällainen postaus tällä kertaa, ei ole romuska iskenyt minuun vielä, toivottavasti ei tule, kun tuolla miehellä ollut kauhea yskä eikä vieläkään ole aivan terve.

Kiva kun on lomaviikko edessä, jes, saa jotain tehtyä toivon mukaan, keskeneräistä aloin näpräämään vaihteeksi.

3 kommenttia:

 1. Oikein mukavaa lomaviikkoa. Doris on selvästi pomo:)

  VastaaPoista
 2. Ihanat lomasäät... nauti !
  Mukavaa pääsiäisviikkoa !

  VastaaPoista
 3. Hei vaan! Olipas kuva!:) taitaa Jone todellakin olla tossun alla! Eikö lie Doorista haitannu Jonen pää istumatyynynä? Pitkästä aikaa pääsin nettiin, ja katselemaan uusia käsitöitäsi. Hieno hattu äitille!, mie oon virkannut nuita isoäidinlappuja, äiti meinaa koota niistä villaliivin. Verhot ompelin vastikään, Ulkoillut olen vapaa-ajat pääosin, kun on kaunista säätä ollut. Töitä pukkaa, tunnustan olen nytkin töissä :), tosin yövuorossa. Pitääpä pääsiäisen aikaan soitella, on muutama vapaa. T Siskolikka, P.s terveisiä

  VastaaPoista