Kommentti olisi kiva yllätys vieraillessasi blogissani.

maanantai 11. maaliskuuta 2013

Perussukat ja välietappi-arvonta


Tässä ajansaatossa sain tehtyä tällaiset ihan perussukat, lankana oli siskolta saamani sellainen aika tumma vihreä Nalle ja toiseksi langaksi laitoin l.valk. Nallen ja näillä yhtäaikaa tikuttelin nämä sukat, 3.5 puikot ja 12 silmukkaa puikollaan, koko 37 naisen jalkaan. Tuli ihan topakat sukat ja paksutkin.

Nonnii.. olisi sitten asiaa, 5-tuhatta sivun katsomista alkaa lähestyä ja sen puitteissa sitten pienet arpajaiset, toivoisin että saisin uusia lukijoitakin samalla kertaa. Palkinnoiksi meinasin värjättyä lankaa ja jotain muuta pientä. Arvon kolme palkintoa ja pyyntönä että kertoisit blogini mielenkiintoisimman jutun. Yksi arpa/osallistuja. Onnea arvontaan! Aikaa siihen asti kunnes pyörähtää 5000.

Huom! Sanavahvistus ei ole päällä nyt tämän arvonnan aikana.

10 kommenttia:

 1. Oioi, toivottavasti minua onnistaa :)
  Selasin noita vanhempiakin juttuja ja vaikka äkäiset neuleet onkin hienoja, niin kyllä jämälankapipo on paras ehdottomasti. Lisää vaan näitä käsityöjuttuja :) Väliin sitten muuta höpinää ja kuvia Dooriksesta, siis jatkat niinkuin ennenkin, se olisi minusta oikein hyvä ♥

  VastaaPoista
 2. Minustakin ne vihaiset linnut joita olet moneen erilaiseen työhösi tehnyt, on kivoja :)
  Ja sellaiset työsi, jotka on oman pääsi tuotteita :)

  Mukavaa viikon jatkoa !!

  VastaaPoista
 3. Laitoin tänne linkkiä sivupalkkiini, että muutkin löytävät mukavan blogisi :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kiitos... vähän väsyksissä minä sitä rustasin kirjottaa ja mietinkin asiaa, mutta otan sen tässä uudelleen puheeksi blogissani kun noita palkintoja vähän mietin...

  VastaaPoista
 5. Suden kautta tänne löysin ja selatessani blogiasi, joka on minulle uusi tuttavuus, minua innostivat nuo sinun juttusi langan värjäämisestä. Harmi, että upea marja-aronia ei sitten ihan pitänyt väriään. Värjäämissäsi langoissa oli upeita sävyjä! Olen itsekin muutamia vuosia sitten värjännyt lankoja, mutta en enää vähään aikaan. Minun parhaat lankavärjäykseni tulivat omenapuun kuoresta,josta sai oranssinruskeita sävyjä.

  VastaaPoista
 6. Selasin alkuun asti ja löytyi niin paljon mielenkiintoista etten osaa sanoa mikä olisi kaikkein mielenkiintoisin. Värjäyskin kiinnostaa ja sinulla on siitä paljon kokemusta. Minulla vain vähän harjoittelua KoolAidilla. Tuo marja-aronialla värjätty on tosi kaunista ja olen joskus ajatellut itsekin mutta taitaa olla turha käyttää aikaa jos väri lähtee äkkiä.
  Mielenkiintoinen koko blogi, jäänpä lukijaksesi.

  VastaaPoista
 7. Ehdottomasti itse värjäämäsi langat kiinnostavat. Olen itse värjännyt aikoinaan lankoja ja siinäpä oli haastetta.

  VastaaPoista
 8. Langan värjäyshän se taitaa ykkönen olla, itsekkin sitä olen harrastanut ja mielenkiinnolla luen muiden jutut. Toki kaikki käsityöasiat on kiinnostavia.

  VastaaPoista
 9. Värjäysjutut kiinnostaa minuakin, tosin kaikkea muutakin mukavaa käsityöasiaa näyttää blogistasi löytyvän. Jostakin toisesta blogista löysin tänne, joten uusi mielenkiintoinen tuttavuus blogisi on.

  VastaaPoista
 10. Lankojen värjääminen luonnonmukaisilla väreillä kiinnostaa, ja tietysti koirien kuvia katson mielelläni.

  VastaaPoista