Kommentti olisi kiva yllätys vieraillessasi blogissani.

torstai 28. maaliskuuta 2013

Kukka-sukat


Eli  nyt sain yhden rästityön loppuun tehtyä, noi kukkajutut ja toinen varsi oli jo valmiina, eli kukat ovat afrikan -kukat, jostain sen viime vuonna netistä löysin videon muodossa, tein ne vanhasta 7-veikan rantulangasta eli väri muuttui kivasti ja sitten tuon loppuosan varresta terään asti yksivärisellä 7-veikalla, kivat oli neuloa, vähän isohkon oloiset jalkaani teräosasta. Varsi on mukavan pitkä eikä kiristä pohkeesta tuon kukan ansiosta.

Täällä aurinko paistaa kirkkaasti tällä hetkellä, ulos meneminen ilman aurinkolaseja on aika häjyä silmille, ei sitten näe mitään. Pääsiäinen tulollaan, ostin miehelle mämmiä, itse kun en voi syödä sitä, sen verran pääsiäistä. Toivotan kaikille blogini lukijoille oikein hyvää pääsiäistä, nautitaan näistä ihanista kevät ilmoista!

6 kommenttia:

 1. Voi jukra kun kauniit sukat :)
  Noita varsia ei sitten saa peittää, niiden täytyy näkyä !

  VastaaPoista
 2. Voi miten suloiset!

  KIITOS Armil tätäkin kautta upeasta arpajaisvoitosta ja Hyvää ja Leppoisaa Pääsiäisen aikaa!!

  VastaaPoista
 3. Ihanaista pääsiäistä!
  Kauniit kukkaset sukassa.

  VastaaPoista
 4. Kiva kun ilmoittauduit ja eihän tuo värjäysaineen näkeminen mennyt kuin parilla kuukaudella pieleen. Kiitos sulle että olit sen kuvan ja jutun laittanut blogiisi. En minäkään olisi muuten osannut sitä ruokakaupasta etsiä. Minäkin kaipaisin muita värejä. Pitäsköhän ehdottaa kauppiaalle että voivatko tilata muitakin juomajauheita. Eihän sitä tarvitse sanoa että värjäykseen. Nostavat muuten vielä hintaa. Kehuisi vain että ovat sitten hyvänmakuisia juomajauheita. Niinkuin aikoinaan 70-luvulla oli niitä Rymd-jauheita, muistatko kuulleesi?

  VastaaPoista
 5. Onpas kauniit sukat! Tuollaiset kukkaset piristävät ihan vaikka missä!

  VastaaPoista