Kommentti olisi kiva yllätys vieraillessasi blogissani.

perjantai 11. maaliskuuta 2016

Hartialämmitin, lapaset ja sukkia


 Hartialämmitin Rose Mohairista kaksi kerää. Ohje Dropsilta, linkki ohjeeseen. Hyvin mukava ohje, paitsi mitä välillä piti kaksinkertaistaa silmukat ja vaihtaa puikot isompaan hidasti työtä, mutta pääasiassa neulotaan joka kierros oikein. Allaolevassa kuvassa lähempää mallista.


Allaolevaan kissa ja fisu lapasiin ohje löytyy täältä, ilmainen. Linkki.  Neuloin 7-veikasta ja 3.5 puikoilla. Kiva ja kaunis malli. Oikein kissaihmiselle oiva lahja.Ylläolevat sukat on neulottu Zeldan värjäämästä Nallesta, kolmosen puikot.
Allaolevat sukat on Nallen sitä raitalankaa vihreänsävyisenä, kolmosen puikoilla neulottu. Ihan perussukkia.


Tässä on tullut käytyä työterveyshuollon fysioterapeutin kuntotestissä, työpsykologilla, sairaanhoitajallakin, lääkärilläkin. Yhteispalaveri vielä tulossa johon tulee työnantajankin edustaja ja työhyvinvointi koordinaattori. Vireille kuitenkin laitetaan haku JYTYn TYK-kuntoutukseen Lappeenrannan Verveen, onkin 1.5 vuoden kestoinen joista 6 viikkoa sisältyy tuolle ajanjaksoa ripotellen viikko kerrallaan. Tulen palaamaan lähiaikoina osasairauspäivärahan turvin työelämään.
Mutta hyvillä mielin odotan kaikkea näitä ja piristysruisketta muutenkin elämääni.

4 kommenttia:

 1. Ihan alkuu, toivon että tulevat kuntoutukset antaa siulle voimaa ja poistaa kipuja.
  Tuo hartianlämmitin on sitten ihana, ja lapaset sitä upeaa tuotantoa, joita sie ossaat tehä.
  Sukatkin niin upean vihreitä.
  Oikein mukavaa maaliskuuta siulle

  VastaaPoista
 2. Jonkun kuntoutuksen tarpeessa tässä vissiin itsekin olisi, kun kroppa pettää kaiken aikaa. No, ehkä töissä on sen verran härdelliä, että stressi on päässyt hiipimään sisuksiin ja sairastuttaa kaiken aikaa eri tavoin. Toivottavasti saat kuntoutuksesta uutta pontta ja pääset taas töihin.

  Tuollainen hartijanlämmitin olisikin nyt asiaa, flunssassa tässä kun niiskutan.Kaunis malli ja taitaisi olla sopivaa lankaakin kirstun pohjalla,,,

  Lapaset menee myös have to do-listalle, kiitos linkistä.

  Kauniit sukat. Viläkö Zelda tippaa? Yritin löytää netistä, mutta ei osunut oikeaan...

  VastaaPoista
 3. Ihana hartialämmitin. Kauniit neuleet!

  VastaaPoista
 4. No on kyllä ihanat lapaset, oppisinkohan minäkin tekemään kirjoneuletta, kun kuvio olis noin mieleinen. Hyvän malliselta näyttää hartianlämmitinkin, tarpeen olis tuommoinenkin.
  Onnea sinulle kuntoutushakemukseen. Itse olen ollut pari kertaa ja kyllä siitä on ollut hyötyä. Kovasti toivon että sinäkin pääset kuntoutumaan.

  VastaaPoista