Kommentti olisi kiva yllätys vieraillessasi blogissani.

maanantai 7. marraskuuta 2016

Kirjoneulelapasia

Tässäpä muutamat kirjoneulelapaset tullut tehtyä. 

Alla on Kekkonen -lapaset, Pinterestistä löysin kuvakaavion ja sen perusteella sitten neuloin Nalle langasta nämä lapaset, 3 puikot, miehen käteen sopivat.


Näissä lapasissa on yhdistettynä monenlaista kuviota, 7-veikan lanka, 3.75 puikot. Tarpeeksi pitkä varsi ettei ranteet jäädy. 


Alla on sitten kirjasta "Villit vanttuut & vallattomat villasukat kirjasta "pionin kukka". Lankana 7-veikka. Puikot 3.5. 


Tulevana viikonloppuna lauantaina 12.11. päivänä on siskon pienen tyttövauvan kastajaiset, ortodoksinen. Ilomantsiin matka käy jo perjantaina, matkaa kun on 260 km. Nimeä en tiedä vielä. Mutta tapahtuma on tavallaan uusi minulle, kun en ole käynyt ortodoksisissa tapahtumissa ikinä. 

Ensi viikolla on sitten edessä 3. kuntoutusviikko ja sen jälkeen lomaviikko että toipuu edellisviikosta. Odotan kovasti näkeväni kuntoutuskamujani..

6 kommenttia:

 1. Onpa hienot! Nuo Kekkoset kiinnostaisi neuloa täälläkin. :)

  VastaaPoista
 2. No niin on Urkin näköiset, ettei enempää voisi olla, hienot ♥

  VastaaPoista
 3. Voi, miten kivat Kekkos-lapaset, Urkilla näyttää olevan vielä tukkaakin jäljellä. Pionin kukka on viehättävä malli. En ole ollut ortodoksien ristiäisissä, mutta kolmet hautajaiset olen kyllä ollut mukana. Tilaisuuden kesto ja tunnelma riippuu paljon papista, joka suorittaa rituaalin.

  VastaaPoista
 4. Voi hittolainen, nuo Kekkosethan on ihan pakko saada tehdä! Aivan upeat!
  On nuo muutkin, mutta Kekkosta lapasessa en ole vielä nähnytkään.

  VastaaPoista
 5. Yritin etsiä Kekkos-kaaviota. Osaisitko kertoa tarkemmin, mistä se löytyisi. Olisi kiva neuloa veljelle jouluksi Kekkoset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pinterestistä löytyy esim. jos etsit minut nimelläni eli Armi Lyytinen, sieltä pääset sitten niihin ryhmiin mihin olen tallentanut näitä ohjeita :)

   Poista