Kommentti olisi kiva yllätys vieraillessasi blogissani.

perjantai 13. syyskuuta 2013

Kontaktivärjäystulos ja Viron tuliaisia

Alla olevat langat laitoin 2 vkoa sitten isoon minigrip-pussiin (alunapuretetut kosteana), sekaan heitin keitettyjä verihelttaseitikin lakkeja, kelta- ja punasipulin kuoria ja tuloksena on tällaista kirjavaa lankaa josta tuli toosi kiva, vihreää, punaista, oranssia, keltaista ja sitä l.valkoistakin mukana. Voi tulla hauskat sukat, ne meinaan tästä langasta neuloa ajan kanssa.No siskolikka kävi 2 vkoa sitten Virossa ortodoksiseurakunnan kuoron kanssa laulelemassa ja sitten heillä oli tunti aikaa tehdä ostoksia, joten muisti minuakin, tämän kirjoneulelapas-sormikas kirjasen minulle toi ja kaksi kuvaa seuraa tästä alaspäin jossa kuvia malleista ja ohjeista. Kivan näköistä tuo lapasen varsi.
Viimeisenä esittelen tämän Aade Löngin 100 % villalangan liukuvärjättynä, aivan ihanan sävyinen, tästä pitää jotain kaunista tehdä, huivi ois kiva.  Sisko toi tämän myös sieltä Virosta, kaunista lankaa....


Mutta aikaa vielä arpajaisiin on ja 10-tuhatta on ylittynyt ihan mukavasti ja uusia lukijoita olen saanut jos en erehdy niin 10 kpl, tervetuloa blogini lukijaksi. Ja onnea arvontaan jokaiselle, kuten sanottu palkinnot ovat vielä miettimättä mutta kunhan näen kenen lipukkeet nostan, niin tutkailen blogianne ja sen perusteella sitten laittelen tulemaan. Eli ARVONTA PÄÄTTYY MAANANTAINA 16.9. KLO 18.00 ja sen jälkeen arvon.

6 kommenttia:

 1. Kivan näköisiä kirjavia keriä :) Minä tekisin noista Jaywalker-sukat tai jotkin sen tapaiset. Siinä mallissa pätkävärjätty lankaa on mielestäni parhaimmillaan.

  VastaaPoista
 2. hauskoja lankoja, noista varmasti tulee mukavia neuleita.
  Hienon kirjan sait tuliaisiksi.

  VastaaPoista
 3. Noista langoista tuleekin varmaan mielenkiintoista neuletta. Jään odottamaan.
  Mukavaa viikonloppua ♥

  VastaaPoista
 4. Jännittävän värisiä lankoja! Ja Viron tuliaiset näyttävät tosi mielenkiintoisislta!

  VastaaPoista
 5. Ihanan haaleat sävyt langoissa.

  VastaaPoista