Kommentti olisi kiva yllätys vieraillessasi blogissani.

torstai 26. syyskuuta 2013

Pipon ohje

Tässäpä olisi Suden pyynnöstä tämä pipon ohje, tämä löytyy Novitan Talvi 2008 lehdestä. Mutta tähän otin nyt kameralla kuvat, aika hyvin nämä ohjeet näkyy, ensin tuli tämä kuvio ja alapuolen kuvassa on sitten kirjallisesti ohjetta. Tämä on mukava ja helppo kuvioinen pipo, väri tekee paljon erilaisuutta tässä pipossa.
Ne eläkkeelle jäävän sukat valmiina, paitsi päättelemättä, aika monta langanpäätä. Aloitin sitten ihan värjätyistä langoista ne "Maatuska" lapaset mitä on blogeissa vilahtanut, linkki sivustoon mistä ohje löytyy on täällä.  Eilen illalla aloitin tosiaan nuo lapaset ja malli on niin koukuttava ettei meinannut millään lähteä nukkumaan, piti vaan neuloa.

Sadetta on muistanut näytellä ja eipä ole innokkuutta ollut tänään värjäykseen, sisällä mieluummin on. Pitäis alkaa siivoamaan, kun sisko tulossa lauantaina äitinsä kanssa käymään, eikä sekään innosta sitten järin paljon.

Eilen kävin metsälenkillä ja löysin suppilovahveroita sellaiseen piirakkaan sopivan määrän. Sitten löysin oranssiorakasta, oli jo mennyt ruskeaksi päältä ja hyvin oranssi oli jalka siinä, synkästä kuusikosta nämäkin. En ole ottanut kuvaa niistä tänne nyt.

4 kommenttia:

 1. Sade vetää mielen välillä laiskaksi. Itse ihan tykkään sadeilmoista ja syksy on lempivuodenaikani. Kotoisaa kun sytyttelee kynttilöitä ja nauttii sisällä neulomisesta ja muusta puuhailusta. Siivota pitäisi täälläkin mutta päätin siirtää sitä huomiseksi..tai ylihuomiseksi. Nyt on palmikkopaidan vuoro..jäin siis koukkuun. Noista Maatuskalapasista tulee varmasti ihanat noista omavärjäämistäsi langoista. Tuskin maltan odottaa kuvia : )

  VastaaPoista
 2. Kiitos ohjeesta, heti otin talteen. Eipä minulla tuota lehteä olisi ollutkaan.
  Silloin minäkin aina siivoan, kun tiedän siskon olevan tulossa kylään =) Siskoilla on paha tapa huomata kaikki sotku =D

  VastaaPoista
 3. Voi että.... joko se sinunkin lomasi loppui ? Mutta saitpa paljon ihania värejä aikaiseksi ja toivottavasti vähän levättyäkin pimeää syksyä varten.

  VastaaPoista