Kommentti olisi kiva yllätys vieraillessasi blogissani.

torstai 5. syyskuuta 2013

Paluupostissa värjättyä lankaa....

Koso-Tädille okein paljon sylin täydeltä kiitoksia täältä Sonkajärveltä aivan upean ruskeista väreistä, näistä saa kivaa tehtyä sukat melko varmasti ajatus jo niissä... Laitoin Koso-Tädille matkahuollon kautta paketissa menemään verihelttaseitikkiä jotta pääsi sitten värjäämään tosi kauniita sävyjä. Näillä seuduilla sitä kasvaa ihan oikein kunnolla ja metsät ovat hyviä kangasmetsiä josta kerätä. Joten ISO KIITOS NÄISTÄ LANGOISTA:)



Alapuolen kuvassa on kahtena päivänä kerättyjä verihelttaseitikkiä, perkasin lakit ja jalat erilleen, lakkiosuus on isompi kuin jalkojen määrä. Nämä ovat valmiina kun lähen viikonlopun viettoon kotiseudulle Juukaan, siskon kanssa meinataan värjätä joen rannalla sitten. Katsotaan saadaanko sinistäkin lankaa aikaiseksi, tarvikkeet otan kyllä mukaan sinne, katsotaan katsotaan.....

Mutta sitten vielä yksi asia, kohta puolin kävijämäärässä ylittyy 10-tuhannen raja joten sen kunniaksi pienet arvonnat pystyyn, palkintona... en osaa vielä kertoa että mitä... mutta arvaatte varmaan että jotain värjättyä osa voisi olla... Ihan mukava ois tietää mitä mieltä olette tämän syksyn saamistani väreistä ja mikä niistä on kauneinta sävyä, näillä kriteereillä pääsee mukaan arvontaan, sitten jos liitytte lukijaksi niin voisi tulla siitä toinen arpa ja jos mainitsette omassa blogissa linkin kera tästä arvonnasta se olisi sitten kolmas arpa. Arvon kolme palkintoa mutta niistä palkinnoista sitten toisen kerran. Eli arvon 16.9. illalla.

36 kommenttia:

  1. Joko se paketti tuli perille, mukava kun heti keksit mitä noista langoista teet, ja kiitos vielä kerran siulle niistä sienistä.
    Tottakai mukana arpajaisissa, ja näistä siun sieni ja sipulinkuori värjätyistä väreistä tykkään tosi paljon.
    Kun en tuota linkitystä oikein osaa niin kahdella arvalla mukana, mutta kyllä mie mainitsen siun arvonnasta seuraavassa tekstissäni:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saat sen kolmannen arvan kun mainitset blogissasi, paketti tuli hyvässä kunnossa ja nopeasti perille, kiitos vielä:)

      Poista
  2. Kolmella arvalla mukaan. Onko sinulla joku kuva, minkä voisi "mainoskuvaksi" liittää omaan blogiini vaiko vaan maininta pidettävästä arvonnasta?

    Minua on säväyttänyt eniten viime viikonlopun voimakkaan väriset värjäyksesi :)

    VastaaPoista
  3. Ihan ensiksi pitää kommentoida koirien kuvaa. Aivan ihanat kolme, joista rotweilerit nousee ykköseksi. Ovat tosi upeita kaikki. tykkään itse rotikoista, minulla oli kaksi sekarotuista rotikkaa ennen sairastumistani ja sen parempaa vahtikoiraa saa hakea. (noin ulkonäön puolesta :) )
    Oranssin sävyt ovat todella ihania kaikki. On kuin aurinko paistaisi pimeänäkin päivänä kun katsoo oranssia lankavyyhtiä.
    Ja arvontaan menisi kaksi arpaa, olen lukijasi.

    VastaaPoista
  4. Tarkkaan olen kaikki värjäystekstit lukenut ja kuvat katsellut, samalla kaihoisasti muistellut omia värjäyksiäni parin kesän takaa. Nyt on kunto ollut huonompi ja värjäykset jääneet (ehkä ensikesänä), samoin on kommentoinnit jääneet. Mitään ehdotonta suosikkia en osaa sanoa, kaikki omanlaisen kaunnitta ja yhdessä upeita värikokonaisuuksia. Luonnonväreillä värjätyt langat on ehdotonta väriaatelia!
    Kahdella arvalla mukaan arvontaan.
    Hyviä värjäyksiä, vielä kun kesäkin tuntuu jatkuavan!

    VastaaPoista
  5. Mie kyllä tykkään noista voimakkaan oransseista sävyistä. Vaikka kaikki sävyt on kyllä kauniita. Itse en ole koskaan värjännyt yhtään mitään, niin senkin takia ihailen näitä täällä. Siis kahdella arvalla mukaan.

    VastaaPoista
  6. Kauniita värjäyksiä, pidän ruskeasta joten kaikki kolahtaa. Itse en ole kokeillut värjäämistä, mutta ehkä joskus...
    Kahdella arvalla mukana.

    VastaaPoista
  7. Mukana arvonnassa kahdella arvalla.

    Minun suosikkejani ovat vahvat oranssit: punavyöseitikin jalkaliemellä ja verihelttaseitikillä värjätyt valkoiset langat.

    VastaaPoista
  8. Tuo on kyllä upeaa; siis ken ei löydä sieniä, niin sit voi vaihtaa lankoihin!!!!
    Onnea arvontaan!

    VastaaPoista
  9. Lilan sävyinen värjäys oli kiva ja kaikki nuo oranssit.Kahdella arvalla onnea koittamassa uutena lukijana:)

    VastaaPoista
  10. Lukijaksi klikkasin ja tykkäsin kovasti verihelttaseitkkien jalkojen oranssista. Täytyy alkaa pitään silmät vielä isommin auki, josko löytäsin värjäykseen sieniä. :-)

    VastaaPoista
  11. Pidän erityisesti noista oranssinsävyisistä langoista. Itse olen vasta opettelemassa lankojen värjäämistä, kaveri opettaa ja kasvit on jo kerätty...
    Kokeilen onneani kahdella, arvonnan kautta tänne löysin ja heti liityin lukijaksi..

    VastaaPoista
  12. Kolmella arvalla osallistuisin.
    Minä en ole sienillä koskaan vielä värjännyt, (enkä paljon muullakaan).

    VastaaPoista
  13. Nuo verihelttaseitikillä värjätyt oranssin sävyt ovat kyllä hienoja! Ikinä en ole itse värjännyt....
    Olen arvalla mukana arvonnassa minäkin.

    VastaaPoista
  14. Kauniita värjäyksiä kaikki, erityisesti verihelttaseitikin jalkaliemessä värjätyt. Yhdellä arvalla osallistun. t. lv

    VastaaPoista
  15. Kaikki sinun värjätyt lankasi ovat niin kauniita, että on vaikea valita parasta. Verihelttaseitikin jalkaliemessä lionneet lankasi kuitenkin ovat niin upeat, että ne ovat listallani ykkösenä. Tulen mukaan kahdella arvalla.

    VastaaPoista
  16. Kauniita kaikki ,mutta punavyöseitikistä en ole kuullutkaan.
    Sillä värjätty lanka on kyllä ykkösenä.
    Tyttik

    tyttiklemetti@luukku.com

    VastaaPoista
  17. Kokenellilla (mitä ikinä se onkin) värjätty lanka aivan upeen väristä! Myös toi tosi vahva veriseitikki värjätty on upeaa!
    Kolmella arvalla mukana! :)

    VastaaPoista
  18. Hei. On tosi kommeita värejä oikein rinnassa väräjää, miten kaunista voi omalla taidolla ja luonnon antimilla saada aikaa. Verihelttaseitikkien väri on aivan uskomattoman taidokas.
    Aaah mie vaan kirjotan.... mutta kahdella arvalla olen mukana arvonassa. Koitan mainostaa omassa blogissani jos saan onnistumaan.

    VastaaPoista
  19. Kahdella arvalla mukana. Verihelttaseitikillä värjätyt langat ovat upeat.

    VastaaPoista
  20. Sinulla kaikki nuo langat ovat niin upeita, että niistä on vaikea kauneinta valita. Ehkä eniten minun mieleenin ovat kuitenkin nuo verihelttaseitikillä värjätyt, väri on todella loistava.
    Osallistun arvontaan kolmella arvalla, sain viimein linkitettyä omaan blogiini kuvan arvonnastasi.

    VastaaPoista
  21. Voi jessus sentään miten upeita värejä voi saada sienillä! Nuo edellisen postauksen langat ovat kaikki kauniita ja niitä kun sekoittaa keskenään, niin syntyypä vaikka mitä. Lankojen värjäystä en ole koskaan kokeillut.
    Minäkin kudon villasukkia ja tumppuja. Sonkajärvellä on minulla sukulaisia, serkku asuu ainakin siellä. Isä oli sieltä syntyisin. Kesän alussa kävimme viimeksi siellä Jyrkän ruukilla (siitä on postaus blogissani).
    Kolmella arvalla mukaan ja tervetuloa käymään blogissani.

    VastaaPoista
  22. Minä en värjäyksestä ymmärrä yhtikäs mitään, mutta ne punertavat ovat minusta kaikista kauneimpia. En ole kenelläkään muulla huomannut yhtä punaisia värjäyksiä, vaikka olen monella sivulla katsellut noita.
    Kolmella arvalla tietenkin mukana :)

    VastaaPoista
  23. Ihania värejä olet taas värjäillyt! Verihelttaseitikillä värjätyt on minun suosikkejani - on niin ihanat oranssin sävyt niissä.
    Kolmella arvalla mukana arvonnassa.

    VastaaPoista
  24. Voi mahoton miten kauniita värejä olet saanut lankoihin! Nuo keltaiset ja oranssit on mun suosikkeja:) Kolmella arvalla kokkeillaan arpaonnea;)

    VastaaPoista
  25. Uskomattoman kerkeävä olet kasvien ja sienien keräilyssä ja keitelyssä! Mielenkiintoisia ja kauniita värejä padastasi pursuaa kerta kerran jälkeen. Ehkäpä pidän eniten noista verihelttaseitikkien tuottamista väreistä. Kahdella arvalla mukana.

    VastaaPoista
  26. Kahdella arvalla mukaan.
    Kaikki luonnosta saadut värit ovat hyviä.

    VastaaPoista
  27. Arvalla mukana, eniten pidän kaikista oranssin eri sävyistä.

    VastaaPoista
  28. Upeat ruskan sävyt, oranssi on suosikkini muissakin asioissa ja tässäkin lyhteydessä.
    Onnea kivoista kävijämääristä.

    VastaaPoista
  29. 3 mukana.. ensinnäkin:jos joku vaivautuu ite värjäämään niin ei se sävy voi olla huono! Ja toiseksi...lempivärini olisi harmaa :)) Mutta ruostekkin on upea..oranssisi....
    bikkenpilttuu@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen saanut viime vuonna harmaata, joka oli tosi kaunis myös sävyltään, sisko tykästyi siihen myös. Mutta tämä punaoranssin sävyt on vieneet nyt kyllä mukana, jotenkin voimaa siitä väristä saa:)

      Poista
  30. mukana arvonnassa. Kivat värit.
    harmaakissa(at)luukku.com

    VastaaPoista
  31. Taidan vielä ehtiä arvontaan mukaan :)
    Ihania värejä olet kyllä saanut aikaiseksi. Punainen on aina ollut lempparivärini, mutta näissä sinun langoissa on jotain joka herättää uteliaisuutta melkein joka langassa, varsinkin nuo oranssin ja ruskean sävyt.

    Kahdella arvalla mukaan.

    VastaaPoista
  32. Minäkin mukana arvonnassa. Yhdellä arvalla. (liityn lukijaksi sitten kun sinäkin. ;oDD )

    Punaisen eri sävythän ne on kauneimpia aina.

    VastaaPoista
  33. Mielenkiintoisia värjäyksiä olen seurannut ja metsässä kulkenut etsien sopivia sieniä. En ole löytynyt vai enkö tunne. Olisinko näin yhdellä arvalla mukana. seijaelina

    VastaaPoista
  34. Vieläkö kerkeän mukaan arvontaan, vai joko meni ohi? Yksi arpa riittää. Mielenkiintoista hommaa tuo lankojen värjäys, kun tänään tein etikkasieniä kangasrouskuista ja liottelin niitä, aattelin että varmaan tälläkin vedellä vois värjätä...:)

    ritvahelena@luukku.com

    VastaaPoista