Kommentti olisi kiva yllätys vieraillessasi blogissani.

sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Värjäystulosta, valmistunutta ja keskeneräistä...


Tässäpä taasen tätä samoilla aineksilla värjättyä lankaa, ainut uusi väriaine on oikean puolen lankoihin käytetty kultapallon keltaiset kukat joilla sai hempeän keltaista aikaiseksi. Vasemmalta lähtien harmaata verihelttaseitikin lakeilla värjätty, seuraavat kolme vyyhtiä l.valk. 7-veikkaa verihelttaseitikin lakeilla värjättyä, seuraavat 3 vyyhtiä verihelttaseitikin jaloilla värjättyä. Yksi vyyhti 100 % vyyhti tuli hieman vaaleampi sävy ja viimeiset kaksi 100 % villavyyhtiä sillä kultapalloliemellä. Aluna puretuksena näissä kaikissa.
Tein männynsuomuorakasliemen tänään, tässä lähipäivinä teen värjäykset siitä kaksoisvärjäyksellä.  Odotan mielenkiinnolla.

Olen minä vähän neulonut tässä ajansaatossa hitaasti mutta varmasti, näissä yläpuolen kuvissa on 7-veikkaa kaikissa, Nostalgiaa mm.
Alla olevat sukat ovat tulossa töistä eläkkeelle jäävälle miehelle, näissä on kasvivärjätyt langat, näistäkin tulee mukavat.

Nyt on sitten lomaviikko aluillaan, on tässä monenlaista rumbaa edessä, lääkärissä käyntiä yms. Tällä hetkellä kova ropina peltikatossa, sataa sataa ropisee rankasti, mutta hyvää tekee luonnolle. Hyvää tulevaa viikkoa:)

14 kommenttia:

 1. Aah, ihania värejä langoissa. Täytynee mennä vielä kerran metsästämään noita verihelttaseitikkejä. Täällä on ollut niin kuiva syksy, että sieniä ei juurikaan ole.

  VastaaPoista
 2. Voi hyssykät, miten kaunista oranssia !!!!!!

  VastaaPoista
 3. Mikä ihana oranssien hehku, kuin syksyinen vahteran latvus. mahtavaa.

  Uppeita sukkiakin oot saanu aikaseks.
  Oikein mukavaa lomaa siulle, värjäile ja nautiskele syksystä:))

  VastaaPoista
 4. paljon olet taas ehtinyt värjäämään ja kutomaankin, kauniita sävyjä kaikki tyyni niin langoissa kuin sukissakin! onpa siel männynsuomuorakkaat jo hyvin nousseet, tääl löysin toissapäivänä ekat ja olivat viel ihan pentusia, yhden suurimman otin testimielessä kuivumaan ja loput jätin kasvamaan paikoilleen viel. sama juttu orakkaiden kanssa, nyt vasta alkaa ilmaantumaan enempi. samettijalat ovat sen sijaan parhaimmillaan ja niitä löytyykin oikein hyvin. mukavaa lomaviikkoa Sinnulle Armi:))

  VastaaPoista
 5. Täällä kateudesta vihreänä ihailen taas noita sinun värjäyksiäsi, kauniita lankoja.

  Mukavaa ja rentouttavaa lomaa, minä pidin lomani viime viikolla ja huomenna taas sitten alkaa työt.

  VastaaPoista
 6. Voi, mitä värejä olet jälleen lankoihisi saanut!!!!
  Ja neuleet on myös kivoja!!!!
  Mukavaa lomaa sinulle!!!

  VastaaPoista
 7. Ihanaa oranssia ja keltaista. Iloisia värejä olet taikonut ja näköjään on jäänyt vielä aikaa ja viitseliäisyyttä neuloa noin monet sukatkin varpaita lämmittämään. Kivoja sullia kaikki, mutta kyllä noissa kasvivärjätyistä langoista neulotuissa sukissa (raidotetuissa) vaan on jotakin kummaa erityistä viehätystä. Herkän kauniit värit raidoissa. Ihanat.

  VastaaPoista
 8. Onpa upea värisuora, ihan mielettömän kauniin värisiä lankoja. Kauniita ovat 7-veikka langasta kudotut sukat, mutta vielä enemmän hivelee silmää nuo eläkkeellelähtösukat.

  VastaaPoista
 9. Taas niin kauniin värisiä lankoja, aivan ihania ♥
  Hyvää lomaviikkoa sinulle. Olishan se saanut vielä tämän viikon pitää kauniita ilmoja että olisit oikein voinut nautiskella lomastasi.

  VastaaPoista
 10. Tosi upeat sävyt olet taikonut lankoihin.

  VastaaPoista
 11. Onpa täällä ihanan värikästä! Kiva blogi sinulla.

  VastaaPoista
 12. Mahtavia sävyjä. Piristää tätä syksyn pimeyttä.
  Mukavaa lomaa ♥

  VastaaPoista
 13. Voi ihanuus noita värejä, kyllä luonnosta saa upeita otoksia.

  VastaaPoista
 14. Aivan ihanan värisiä lankoja, tekisi mieli sukeltaa niihin! EDellisen postauksen Jone on oikea sydäntenmurskaaja, paljon rapsutuksia hänelle.

  VastaaPoista