Kommentti olisi kiva yllätys vieraillessasi blogissani.

sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Valmiita lapasia, sukat ja aloitettua..

Nyt vähä hurahti viime päivityksestä, mutta olen neulonut ahkeraan, jotta saisi jouluksi valmiiksi.... Ilomantsin reissu meni erittäin hyvin, paitsi mitä nyt mennessä tuli räntää ja vettä ja oli pimeetä ajaa ja ajoin vähä ylimääräistäkin siinä sivussa eli eksyin. Mutta sitten sunnuntai päivänä oli kauhia myräkkä ulkona niin kotiin lähtiessä tuuli sen verran että autokin sai siitä osansa mutta pysyin tiellä hyvin. 

Mutta mitäpä olen neulonut, tässä alla tämä ihana Horatio and Oren malli ja lapsen käteen sopiva, tummansininen ja pinkki 7-veikka ja 3 puikoilla neuloin nämä ja tein varren 2 o, 2 n resorilla, mielestäni parempi näin.

Tässä on tunisialaisella virkkauksella tehdyt lapaset ja lankana isoveli ja silmu lanka, värit ei erotu kunnolla mutta vanha roosa ja sellainen neutraali tuo silmulanka. Tosi lämpimät näistäkin tuli. Kuvat taas väärin päin.


Nämä ruttusukat sain myös valmiiksi eli värjätystä langasta, josta mainintaa aiemmassa bloggauksessa ja kuva taas väärin päin. Itse suunnittelin ton varren mukaillen nähtyjä malleja.


Tässäpä on tulossa maatuska lapaset ruskeasta ja keltaisesta 7-veikasta, nyt ihan pyöreillä sukkapuikoilla neulon nämä, värit käy hyvin yhteen. Tuollaista vanhaa 7-veikka käytössä, aivan ihana ruskea, harmi kun sitä ei enää markkinoilla.

Kuplalapasista sen verran että purin ne ja aloitin uudelleen, joten niistä tulee sitten vähä erilaisemmat.... jahka niihin pääsen käsiksi tässä jollain väliä. Tässä pieni postaus.

5 kommenttia:

 1. Onpa täällä taas hurja määrä valmistuneita neuleita :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan väriset maatuskat tulossa!!!

  VastaaPoista
 3. Sie oot kyllä mestari näissä lapasissa, ihania kaikki.
  Mie löysin tuota ruskeaa sieltä Novitan tehtaanmyymälästä, oli ale korissa, ja ostin vain yhden, hölmö mie, nyt ne on loppu.

  VastaaPoista
 4. Noita ruskeita oli Tampereen messuilla alella 4 kerää kympillä. Nappasin heti semmosen satsin, kun se on niin hyvä ruskea, tosiaan harmittaa kun mistään Novitasta ei tällä hetkellä ole tavallista ruskeaa. Kummipojalle villatakkia niistä meinasin :)

  VastaaPoista
 5. Ahkerana olet jälleen ollut! Hienoja neuleita kaikki! Itselläni ollut taukoa käsitöissä "muiden" juttujen vuoksi......Mukavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista