Kommentti olisi kiva yllätys vieraillessasi blogissani.

maanantai 27. tammikuuta 2014

Valmiit lapaset ja keskeneräistä sukkaa...


Tässä tunisialaisella virkkauksella tehdyt lapaset petrolin sininen isoveli lanka ja sitten silmu-lanka, lämpimät ja itse ihastelin että pitää alkaa tehdä itsellekin, ei meinaan ole vielä minulla näitä lapasia...
 

Tässä yläpuolella on keskeneräistä eli yksi valmis sukka, junasukka aikuiselle novitan tweed langasta, varressa 14 s ja terässä 12 s. Kiva neuloa.


Yläpuolen kuvassa on sitten jämälangoista aloitettua sukkaa ja jämälangat  ovat omia värjättyjä lankoja, näin hauskaa niistä tulee, samalla olen päätellyt kun olen neulonut. 7 veikkaa pääasiassa.  Vartta olen neulonut 2 o ja 2 n pari kierrosta ja välissä 2 oikeata kierrosta, näitä vuorotellen. 12 silmukkaa puikoilla.

Alapuolen yhteiskuvassa molemmat sukat rinnakkain odottaen toista paria.


Kyllä tuo facebookin lankahamsterit ryhmä on mainio, sieltä saa halvalla lankoja ja sitten tulee löytöjäkin vastaan. Ensimmäistä kertaa pistin sinne myyntiin ja melkein heti menee... osa vielä myymättä, sellaisia lankoja joita on tullut tarjouksesta ostettua ja ne on vaan jäänyt....

5 kommenttia:

 1. Hihi,noita yksinäisiä sukkia meilläkin on vaikka kuinka monta =D On niin paljon kivempi aloittaa ihan uusi, kuin tehdä toista samanlaista.
  Yritin löytää mitä lankoja olet myymässä Lankahamstereissa, mutt eipä osunut silmään. Jonkun kerran minäkin olen sieltä ostanut, kun on sopivaa kohdalle osunut.

  VastaaPoista
 2. Upean väritys tuossa jämälankasukassa. Lapaset on kauniit ja varmasti lämpimät. Pitääkin kokeilla junasukkien kutomista aikuisten koossa.

  VastaaPoista
 3. Jännittävä pinta noissa lapasissa! Nuo jämälankasukat on myös minun miestä hienot!

  VastaaPoista
 4. Lapasissa on tosi ihana tuo pintakuvio.
  Nuo jämälanka sukat on upeat, täynnä ihania sävyjä.

  VastaaPoista
 5. Hei. Kivat lapaset, pilkut näyttävät kuin värilliset tähdet tuikkisivat tumman sinisellä taivaalla.
  Kauniita sukkia, värit on kivat, nuo haitarisukan värit sellaisen sammalikon ja jäkälän sekamelskaa, luonnon hienot värit.

  VastaaPoista