Kommentti olisi kiva yllätys vieraillessasi blogissani.

torstai 8. tammikuuta 2015

Kirjoneulelapaset ja miesten sukat


Tässä vanha lapasmalli mitä kasvattiäitini neuloi eläessään, nyt olen sitten minä neulonut tätä mallia, tällaisen version tein varren suhteen näistä. Lankana on 100 % suomen lampaan villalanka. Kuvion väri on värjätty krapilla viime syyskesän aikana ja toinen on sitten ihan oma värinsä. Tikuttelin 2.75 puikoilla. 

Tässä alapuolen kuvassa on viime kesänä värjättyä lankaa raparperin juurella, lanka oli keskiharmaata 7-veikkaa. Malli sukassa on Armaat. Ohje löytyy täältä. Niina Laitisen käsialaa ja löytyy Ravelryn maailmasta ilmainen malli. Kiva koukuttava malli ja helppo. Miesten sukan malli koko 42. 7 kommenttia:

 1. Sukkien ja vanttuiden kutominen/neulominen on rentouttavaa puuhaa. Itse olen nyt jotenkin jäänyt sukkiin koukkuun!

  VastaaPoista
 2. Ihanat neuleet, ja noi värit että ne on kauniit.
  Tuo sukan malli alko kiinnosta.
  Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 3. Kivoja neuleita molemmatkin! Nuo lapaset ovat tosi raikkaan väriset ja kuviomalli mielenkiintoinen!

  VastaaPoista
 4. Nättejä neuleita! Olen minäkin tainnut tuolla kuviolla ainakin jotkut lapaset tehdä, malli löytyy Mary Oljen kirjoista, jotka olivat aikoinaan minun ainoa mallikirjani. :)

  VastaaPoista
 5. Nuo värjäämäsi langat ovat kyllä niin kauniita, eipä taida kaupasta löytyä noita sävyjä. Ihanat lapaset, nätti kuvio niissä ja sukissa kiva malli.

  VastaaPoista
 6. Lehtikirjat, niin tuota neulemallia on Suomen lahden menetetyillä saarilla kutsuttu.

  VastaaPoista
 7. kauniita neuleita. Lavansaaren lehtikirjat on mullekin tuttu ja rakas malli. tosi kauniisti tuo krappijuuren oranssi sopii siihen.

  VastaaPoista