Kommentti olisi kiva yllätys vieraillessasi blogissani.

maanantai 4. toukokuuta 2015

Lapasia ja sukkia

Moi pitkästä aikaa ! Tämä päivitys venyy ja paukkuu. Mutta jos tässä toista viikkoa vähän tiiviimmin päivittäisin, keskiviikon jälkeen ns. loma koittaa (pari ylimääräistä vapaapäivää siihen lisättynä 1.5 viikkoa). 
Olihan keli tässä viime torstaina, ensimmäisen kerran jouduin menemään linja-autolla töihin, kun lunta oli tullut niin reippaasti ja kesäkumit autoon tuli vaihdettua pari päivää aikaisemmin. Parempi linja-autolla oli matkustaa ja olihan tuo vaihteluakin. Paljon on lumet sulanut mutta vielä sitä riittää. Koleaa ilmaa, mutta jos se siitä kevättä tekisi.

Alla neulomisiani melkein kuukauden ajalta. 


Lapaset veljen pojalle Tupelle, lankana 7-veikka. Ensi syksyä ajatellen, jos nämä olisi nyt paremmin tunnistettavissa jos katoaa. Tässä on sovellettu erilaista yhteen.

Pesukarhu-lapaset, häntä nyt jäi vähän niinkun virheelliseksi, ei ole raidoitus loppuun asti. Lankana 7-veikka. 

Naisten sukat koko 39, lankana Pro Lanan Neon 4-fach. Ihana lanka neuloa, puikot 2,75.  Tähettä jäi vielä reilusti yhdistää jonkun muun langan kanssa yhteen.


Tässä myös naisten sukat pienemmässä versiossa, lankana Strumpfgarn 4 fach. Tätä lankaa ns. huusin ebayn kautta ihan siedettävän halpaan hintaan. Lanka on ihanaa neuloa, puikot 2,75. Lankaa jäi tässäkin ihan riittävästi tähteeksi. 

Oikein ihanaa viikkoa Teille kaikille !

4 kommenttia:

 1. Tupe saa tosi hienot lapaset, ei tule vastaan samanlaisia. Pesukarhut on hauskat ja kauniit ovat myös nuo kaksi alinta paria, kivat langat.

  VastaaPoista
 2. Täällä onkin jälleen syntynyt vaikka mitä:) Ihania kirjoneuleita ja raikkaita sukkasia!

  VastaaPoista
 3. Upeita lapasia, nuo päälallolapaset on aivan mahtavat.
  ja ihania sukkia, siulla on taas puikot ahkerasti kilisseet. :)
  Ensviikolla mie aijon jo alkaa keittelemään värjäyksiä, jos vaan on lämmintä.

  VastaaPoista
 4. oiva idea kutoa nimi lapasiin, hävyksiin jouduttuaan varmimmin löytävät tiensä oikealle omistajalle! tääl lumest ei ole ollut haittaa koko talvena pahemmin, mut tää kova tuuli on aika harmmillista, tänäänkin poutaa ja aurinkoista, mut kauaakaan ei pihahommissa tarennut kovan tuulen vuoksi. mukavaa lomaa Sinulle:))

  VastaaPoista