Kommentti olisi kiva yllätys vieraillessasi blogissani.

lauantai 18. heinäkuuta 2015

Sukkaa, sukkaa ja tulossa oleva ns. villatakki virkkaamalla värjätyistä langoista

Tässä sukkaa monenmoista neulottuna, jopa parit miestensukatkin. En ole jaksanut vain blogata, mutta nyt tässä näitä sitten esittelen. Siirryn alaspäin kertoakseni noista värjätyistä jutuista tekemiä.
Tässä tosi vanhasta 7-veikasta tehdyt Mariket mitä on  näkynyt Facebook-ryhmissä.Tässä viime kesänä värjätty raparperin juurilla harmaata 7-veikkaa josta tuli kaunis vihreä, sukan malli on Kontiot, ohje. Kokoa tuli 44-45.


Tässä valmistumassa ns. virkkaamalla villatakkia... yli 5 vuoden takaisista värjäyksistä. Mallina on Dropsin sivuilta löydetty malli. Lankana on ulkolainen 100 %   villalanka. Hartiat ja niska vähän kärsivät virkkaamisesta, jossa nyt taukoa.Viikko vielä lomaa, katsotaan mitä saan aikaiseksi sillä ajalla. 

10 kommenttia:

 1. Upeita sukkia oletkin ihan urakoinut niitä.
  Mahtavat värit tuossa villatakissa

  VastaaPoista
 2. Paljon onkin sinulla valmistunut. Mulla kaikki junnaa paikallaan. Virkkaan kälyn vauvalle peittoa ja nyt vielä se ihanuus tupsahti viikkoa "sovittua" aikaisemmin maailmaan, niin että tuli kiiruskin vielä. Ja niska huutaa hoosiannaa... Onneksi on loma, niin pystyy tekemään vähän silloin ja tällöin...
  Mahtavat värit tuossa villatakissasi ja mallikin on kiva:)

  VastaaPoista
 3. Blogi"väsymys" vaivaa täälläkin..... siis sitä on liikkeellä!
  Kauniita neuleita olet jälleen ahkeroinut, ja nuo mekkosi ovat tosi kivoja myös!

  VastaaPoista
 4. Ihania sukkia olet tehnyt, ja mielenkiintoinen villatakki tulossa! :)

  VastaaPoista
 5. Näin märkänä kesänä onkin mukava istua neulomassa, sukkia tuntuu tarvitsevan nyt jo kesälläkin. Hyvän näköisiä sukkia on sinultakin valmistunut.

  VastaaPoista
 6. kauniita sukkia, ja niitä tarvitaan aina, just annoin taas yhen parin minälle, ku olivat lähteneet kesälomareissuun ilman villasukkia, tällä kelillä!

  VastaaPoista
 7. Ihanat sukat, kauniit ja lämpimät.

  VastaaPoista
 8. Ihania sukkia ja jännittävän näköinen villatakin 'aihio'. Kasvivärjättyjen lankojen värit ovat ihania ja kaikki värisävyt sopivat toisiinsa. Hyvää loppulomaa sinulle!

  VastaaPoista
 9. Oletpa ollut ahkera. Ei ole päässyt puikot kylmenemään, kun on noin paljon syntynyt upeita sukkia. Villatakista on tulossa kaunis niin väreiltään kuin malliltaan. Hyvää tulevaa lomaa.

  VastaaPoista