Kommentti olisi kiva yllätys vieraillessasi blogissani.

torstai 13. elokuuta 2015

Tuunattu pikku laukku, mekot ja sukat


Eilen tuunattu vanhoista farkuista takaosat leikkasin taskuineen ja ompelin yhteen, laitoin pitsiä molemmin puolin, identtiset molemmin puolin. Vanhasta farkkuhameen helmaompeluksesta tuli hihna. Allaolevasta kuvasta näette että pistin tuollaisen tarrakiinnityksen kassiin. Taskut vain ulkopuolella kassia. Just sopivan kokoinen kännykälle, lompakolle ja avaimille.Huutonetistä ostetuista kankaista tein mekot itselleni, ylläoleva on parempaa trikookangasta ja aivan ihana pitää päällä. Tuuli vähän ryttäsi noita hihoja. Mallia otin Marimekon yhdestä raitamekosta jonka pistin vain tohon kankaan päälle ja kurautin leikata. Hyvä tuli.
Allaoleva mekko on topakampaa trikoota ja kivan tuntuinen siitäkin tuli, vapaalla kädellä leikattua.


Lähikuva kankaan kuviosta ihanat jääkarhut.


Kun facessa on ollut näitä räsymattosukkia niin miekii sitten tein mutta ihan totaalisesti jämälangan pienistä keristä, hyvät mutta mulle isot. Näin saadaan hyvin upotettua ylimääräiset pienet keräset. Eli kaksi erivärilankaa 2 kerrosta vuorotellen neulotaan ja kivaa jälkeä tulee. Oma malli päästä.
Näissä puikoilla 14 s ja vanhoja 7-veikkoja käytin neulontaan.


Nämä on viime vuoden värjäyskokeilu kahdella erivärillä ja nyt sain ne vasta valmiiksi, kauniisti raidoittuvaa sukkaa, lankaa en muista mutta viime vuoden teksteistä löytyy, siis mitä käytin.


No, viikko lopuillaan ja viikonloppu tulossa. Mutta näillä mennään eikä meinata eli hissukseen neulomista mutta ompelukone laulaa siitäkin edestä,,, kun se "kärpänen" on puraissut minua.

2 kommenttia:

  1. Ompa upea laukku, farkku ja pitsi sopii niin hyvin yhteen ja nuo mekot oi että ovat ihania, malli on mukava ja ihanan sinisiä.
    Ja vielä oot jaksanu sukkiakin neuloa, voi mahoton miten oot ahkeroinu

    VastaaPoista
  2. Olet todella ahkeroinut ja saanut aikaan kaunista ja käytännöllistä!

    VastaaPoista