Kommentti olisi kiva yllätys vieraillessasi blogissani.

maanantai 11. tammikuuta 2016

Sukkia, lapasia ja pipo

Tässä on joulu ja uusi vuosi menneet omalla painollaan ja en ole jaksanut päivittää blogiakaan, näitä kästöitä olen tehnyt. Ennen joulua selkä/oikea lonkka otti ja kipeytyi mukavasti joten joulun laitto jäi vähemmälle. Joulun jälkeisen maanantain olin töissä ja tiistaina sitten piti mennä työterveyslääkäriin joka ehdotti sitten että jos osasairauspäivärahan turvin tehtäisiin töitä eli työaika väheni 4 tuntiin päivässä, tämä on ihan hyvä ratkaisu koska olin vasta lokakuussa ollut saman vaivan takia sairauslomalla ja sen jälkeinen töissä oleminen ollut sitä että vaiva muistutteli itseään lähes päivittäin eli tilanne ei ollut täysin rauhoittunut. 

Alla olevat sukat ovat tiikerin tassu -sukat, lanka on Novitan. Nämä lähtee kaverille. Facebookin sukkaryhmissä olen nähnyt näitä sukkia.Alla olevat sukat lähtevät kummitytön tytölle 6-vuotiaalle jalan koko 32. Lankana on ihana Opalin winter ... 8 ply, neuloin 4 puikoilla ja kivaa neulottavaa. 


Tuttua tutummat lapaset, koukkusin työkaverille lähtijäislahjaksi, Novitan isoveljeä ja silmu-lankaa. Kivaa tekemistä.


Tässä kiva malli lapasiin, muokkasin mallia siten että en tehnyt molemmin puolin tuota kissakuviota, rauhoitin mallia neulomalla yksinkertaista kirjoneuletta. Lankana Novitan Nalle ja 3.25 puikot. 
Pitkäsormiselle ihmiselle oivat lapaset, pitäisi muokata jos itselle tekisi niin lyhyemmäksi. Malli on Natalia Morevan.


Tässä keskeneräisen työn tekemine loppuun, toinen lapanen melkein kokonaan tehtynä oli, kästyöläjästä löytyi kun siivosin, teimpä sitten loppuun. Pesukarhuhan siinä on. Lankana 7-veikkaa.


Viimeisenä mutta ei vähäisempänä pipo, neulottu Redheartin heijastin langasta. Ei kovien pakkasten pipo. 


4 kommenttia:

 1. Oot sie ollu ahkera, nuin monet upeatsukat ja muut neulomiset päälle.
  Paranemisia siulle, liekö joku "virus" kun miullakin on ollukoko joulukuun ja on vieläkin oikea lonkkaja selkä ihan hirveän kipeet.
  Oikein onnekasta ja kivutonta tätä vuotta

  VastaaPoista
 2. Voi mahoton miten paljon hienoja juttuja olit tehnyt. Minäkin olen työkyvyttömyyseläkkeellä selän takia ja olen tyytyväinen että tämä päätös tehtiin. Olen muuten eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksikin. Ois niin kiva jos tulisit vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanat nuo pesukarhu lapaset :)

  VastaaPoista