Kommentti olisi kiva yllätys vieraillessasi blogissani.

sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Villasukkia

Hei! On tämä blogin päivittäminen vaan hidasta. No sukkia sitä olen nyt tehnyt vaihteeksi, tässä valmistuneita, kahdet sukat jo lentäneet pesästä, 45 kokoiset miesten sukat mustana ja adlibriksen langoista 41 kokoset naisten sukat. Niistä ei kuvia. 


7-veikan punatulkusta neulotut koko 39 naisten sukat yllä. Alapuolella vihreät on puretusta keskeneräisestä neuleesta vanhaa 7-veikkaa, naisten sukat ja toiset sukat on suuret 49 miesten sukat adlibriksen langoista, jalkaterän päälliosa 2 o ja 2 n neulosta. Vaihteeksi vähän isompaakin sukkaa....


Adlibriksen langoista nämäkin alla olevat, näihin meni yksi kerä joka sisälsi yhden solmun ja sotki rannutuksen, kuten näette omassa jalassa nyt sitten. Just passelit.


Se on loma tuleva viikko. Oikean polven kanssa ongelmaa, joulun jälkeen tapahtu pieni tapaturma, meidän Dooris rotikka sitten päätti rysäyttää oikean polven sisäpuolelle ja siitä lähtien sitten pikku hiljaa kipeytynnä... nyt vetämässä ortopedille sitten lähete.... liikkumistahan tämä on hankaloittanut.

3 kommenttia:

 1. Kivoja sukkia eikä yhtään paha, vaikka raidoitus ei osunut kohdilleen. Toivottavasti saat polvesi kuntoon.

  VastaaPoista
 2. 49, ohhoh, on siinä jo sukalla kokoa ja saanut muutamankin kerroksen silmukoita pistellä :) Nykyään tuntuu ihan nuorillakin pojilla olevan jo tosi isot jalat, pysyvätpähän paremmin pystyssä ;)
  Mahtais Doorista nolottaa, jos tajuais mitä on aikaan saanut. Toivottavasti jalka alkaa kohta paranemaan.

  VastaaPoista
 3. Monet varpaanlämmittimet ovatkin olleet tarpeen, kun pakkaset paukkuivat.

  VastaaPoista