Kommentti olisi kiva yllätys vieraillessasi blogissani.

sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Valmistuneita sukkia


Ensiksi haluan kiittää Teitä lohduttavista sanoista ja osanotoista Pulla-mummon siirtyessä koirien taivaaseen... 
Täytyy sanoa että neljäs meidän kohdalla, edellisistä on vain 2.5 ja 3 vuotta, kaikista vaikein ja yllättävin oli  3 vuotta sitten tapahtunut Raakelin poismeno, ikää vain 9 kk ja tieto tuli eläinlääkärillä tutkimusten jälkeen että keuhkosyöpä. 2.5 vuotta sitten mennyt Juri oli meidän ensimmäinen rotikka joka pennusta lähtien kasvatettiin, ikää 8.5 vuotta... tämä on ollut raskain ehkä koska itsellä meni tosi pitkään siitä toipuessa. Ensimmäinen koira oli kultainen noutaja Henkka joulukuussa 2002 (12 v 8 kk), ensimmäinen yhteinen koira mikä meillä oli,  hyviä muistoja sieltäkin. Mutta joka kerta kun tämä tulee kohdalle, ei ole todellakaan helppoa, meille nämä koirat ovat olleet perheenjäseniä ja mitä olisi elämä ilman koiria, aika ankeaa. Tuovat niin paljon iloa eämäämme ja arkeen. Vanha koira on viisas ja miten erilaisia ne ovat vanhetessaan, jokainen oma yksilönsä. 
 Tässä yläpuolen kuvassa on kahdet Olga-sukat vähän pienempään jalkaan kummitytön tytölle. Lankana näissä  uudempaa 7-veikkaa pinkkinä ja vanhaa 7-veikkaa rantulankana. Kyllä oli eroa neuloessa, toinen pehmeää ja toinen kovempaa....

Alla olevat sukat ovat valmiina eli ne junasukat aikuisten jalkaan. 7veikan tweed-lanka. Näitä sukkia pitää neuloa enemmän. 


No, kaikesta huolimatta vaikka tässä loma alkaa näin surullisissa merkeissä, niin kyllä sitä valoa on tiedossa tulevalla viikolla, ehkä lähden käymään Ilomantsissa.... Kampaajalla käyn väriä ottamassa päähän, sitä voimaväriä oranssia pitää saada nyt rantuna lisää.... sitä tarvitaan nyt. 

Jokaiselle oikein mukavaa tulevaa viikkoa !

3 kommenttia:

 1. Noi aikuisten junasukat on hauskat, upeita ovat Olgatkin.

  Neljä koiraa olen vienyt lopetettavaksi ja aina se on rankkaa,Lilli jää viimeiseksi näin olemme päättäneet.

  VastaaPoista
 2. Kauniita ovat nuo sinun molemmat Olkasi ja junasukkasi. Toivottavasti mielesi virkistyy ja mukavat muistot tuovat lohtua.

  VastaaPoista
 3. Tokihan uskollisen ystävän pois meno ottaa koville.
  Nättejä sukkia olet kuitenkin tehnyt ♥

  VastaaPoista