Kommentti olisi kiva yllätys vieraillessasi blogissani.

maanantai 17. maaliskuuta 2014

Sukkaa, sukkaa ja lankoja.....

Hei vaan pitkästä aikaa... aikaa on hurahtanut ja olen minä jotain tehnytkin tässä. Alla olevat harmaasävytteiset sukat oli Facebookin "voihan villasukka" -ryhmässä Harmaa villasukka -kilpailussa mukana. Pääharmaasävy on uusi kerä ja nuo muut harmaat jämiä, näistä sitten tein tän malliset sukat, ei pärjänneet kilpailussa, kauniit kirjoneuleharmaasukat voitti, ne oli täynnä niin kauniita kuvioita.

 Alla olevat sukat ovat ns. jämälankasukat, käytin erilaisia 7-veikan jämälankoja, sain tällaiset niistä tehtyä eli nämä sukat oli meneillään kun tein nuo harmaat sukat ja näistä vähä mallia otin niihin. Mutta tällaisia on kiva neuloa kun miettii itse kuviot.


Alla olevassa kuvassa on tulossa pitkävartiset jämälankasukat, kuten huomaatte olen jakanut langatkin molempiin sukkiin, mutta sitten pitää kaivella nyssäköitä vähän kirkkaimpia sävyjä etsiskellen joukkoon. Vielä näissä on väkertämistä, jalkaterän teen myös kirjoneuleella. 7-veikkaa näissäkin.


Tässä on hauska neonvihreäsävyinen lanka, tätä lankaa bongasin sellaisesta nettikaupasta kuin Lankakamari. Linkki ohessa, tää on niin hauskavärinen lanka että näistä tulee mulle sukat fibromyalgiaa sairastavien sopeutumisvalmennuskurssin toiselle jaksolle. Näistä tulee niin hyvä mieli. 


Tässä on loput neljän kerän satsista eli kyseessä sukkalankapaketti minkä tilasin.


Pitihän sieltä tilata myös toinen sukkalankapaketti, tämäkin aivan ihanan sävyisiä lankoja ja valmiiksi sävyt vaihtuvat. Suosittelen Lankakauppa Lankakamarin nettikauppaa, tosi hyvää palvelua (sijaitsee Nurmeksessa) ja nopeasti saa langat kotiin.


Varmaankin postaan ennen ensiviikon jaksoa, katsotaan saanko jotain valmiiksi tässä väliajalla. Mutta kaikille oikein hyvää tätä viikkoa.

12 kommenttia:

 1. Aivan ihania nuo sukat olivat. Mitakohan lankaa nuo alimmaisen kuvan langat ovat? Niin on kaikki kauniita.

  VastaaPoista
 2. Onpas jämälangat jalossa muodossa! Harmaat kirjoneulesukat ovat erityisen kauniit.

  VastaaPoista
 3. Voi mahoton Armi,miten nuo harmaat sukat on komiat, aivan huiput,
  Komioita on kaikki muutkin, mutta nuo harmaat, aahh!!!.
  Upeita lankoja hankit, nuista sie taas loihdit upeita sukkia ja lapasia ym.

  VastaaPoista
 4. Onpahan monta kaunista sukkaa. Voititpa kilpailussa, tai et, mutta sukkasi on kyllä kauniit.

  VastaaPoista
 5. Ihania sukkia. Harmaat värit noin sävytettynä ovat todella kauniit.

  VastaaPoista
 6. Kyl sie vaan oot mahottoman taitava mestari käsitöitä tekemään.ei voi ku kadehtia ja hattua nostaa noin upealle taidolle <3 aivan ihania sukkia...

  VastaaPoista
 7. Ahkerana oletkin ollut - toinenn toistaan kauniinpia sukkia!!! Tuo kirjoneule on kyllä sinun osaamistasi!

  VastaaPoista
 8. Voi kuinka upeita sukkia ja ihastuttavia lankoja! Terkuin intsun blogin Intsu

  VastaaPoista
 9. Kauniita sukkia...mutta pidän varsinkin noista harmaista....ihanat!

  VastaaPoista
 10. Kauniit on sinun harmaalanka-sukat, samoin kuin jämälangoista kudotut .Lankaostoksesi hivelevät silmää, nuo vihreät ja oranssit langat ovat kuin karkkeja. Hyvää ja onnistunutta kurssia sinulle.

  VastaaPoista
 11. kiitos vastauksesta. Suosittelen muuten lämpimästi tagien eli tunnisteiden käyttämistä. Itseäänkin (ja kävijöitä) helpottaa tosi paljon, jos vaikka vuoden päästä haluaakin löytää omasta blogista jotain hyödyllistä, linkin tai vaikka ruokaohjeen yms niin ei tarvii selata koko vuoden postauksia. Bloggerissa sivussa oikealla on laatikko niille, eli kirjoittaa tunnistesanoja mitä pitää sopivana kuhunkin postaukseen. t:katja

  VastaaPoista