Kommentti olisi kiva yllätys vieraillessasi blogissani.

sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Arpajaiset ja kuulumiset...

Tässä on vähän viivästynyt bloggaukseni mutta viikko töissä oltu kuntoutuksen jälkeen ja olen ollut tosi väsynyt koko viikon ja lisänä ollut vasemman puoleista niskapäänsärkyä perjantaista lähtien, päivällä vähän hellittaa kipulääkityksen avulla. 

Mutta tässä poikkesin Harakan aarteet - blogissa ja siellä on arvonnat menossa joten tässä linkkiä sinne:

Neuleita on työn alla, tein yhdet keväiset villasukat fb:ssä olevaan villasukkakilpailuun tai toisen sukan olen tehnyt ja kuvan laittanut eteenpäin, katotaan kuin käy, kuvaa en julkase tässä, ei ole sallittua...
Monenlaista sukkaa tulossa, vihreät sukat sain valmiiksi ja ne oli kuntoutuksessa jalassa koko ajan, niissä on hyvä olla. Koukkuamalla melkein valmiit ns. jämälangoista koukutut lapaset peukut puuttuu... On tullut neulottua mutta olen ottanut vähän kevyemminkin...näissä kutomistouhuissa.

Kuntoutuspaikkana oli Oulun Verve, linkki sinne.
Kuntoutusreissu meni aivan loistavasti, oli allasjumpaa pari kertaa, luentoja (sosiaalityöntekijä, psykologin, ravitsemusterapeutin, sairaanhoitajan yms.). Kuntosaliryhmässä kävin, se ei oikein onnannu meikäläiselle ja muutenkin ois tarvinnut apua ohjauksissa ja muutennii ois tarvinnu neuvoo, vinkkejä kunnon kohentamiseen. Toimintaterapia oli kaiken paras, saimme tehdä kankaanpainantaa, painoin itselle T-paitaan kuvion ja sitten mustaan kassiin myös, nämä oli siis parasta melkein tässä ja antoi kipinää mahd. kokeilla itsekin kotona. Valmiiksi olen etsinyt paikan mistä voisi tilata näitä värejä. 
Meitä oli tosi kiva ryhmä, pari ylimääräistä oli siinä ryhmässä eli yhteensä 11. Majoitus oli tosi hyvä tällä kertaa, pystyimme kokoontumaan yhteistilaan juttelemaan ja nauramaan ja jakamaan omia kokemuksia monenlaisista asioista. Monilla tuntui olevan tämä kuorsaaminen, juu meikäläinenkin kuorsaa kuulemma ihan mukavasti, muuten herkkäuninen joten nukuin tulpat päässä ja sainkin nukuttua.
Veljen luona tuli käytyä ja veljen naisystävän kanssa sitten toisena iltana käytiin Kärkkäisellä, pitihän sieltä Dropsin lankoja ostaa, kun niitä ei saa Iisalmesta eikä ole kyllä sellaista lankakauppaakaan.... 
Tykkäsin käydä Oulussa, ajomatka edestakas sujui hyvin ja varsin hyvin löysin perillekin minne piti, oli kyllä navigaattori apuna sen suhteen. 

Noniin, sitten sellainen ilmotus että  pistetään arvonta pystyyn, kohtapuoliin lähestyy 25 tuhannen raja eli sen kunniaksi, arvotaan tuossa 13.4. palmusunnuntaina klo 12.00. 
1) kommentoimalla blogiini, saat yhden arvan
2) kerrot blogissasi arvonnasta, saat yhden arvan
3) liityt lukijaksi blogiini, saat yhden arvan
4) olet lukijana blogissani entuudestaan, saat yhden arvan.

Laita monellako arvalla olet mukana sitten :)

Arvon kolme palkintoa, palkinnot ovat käsitöihin liittyvää, joten tutkailen voittajien blogeja jotta jokaiselle tulisi oikeanlaista palkintoa. ONNEA ARVONTAAN!


Tätä värjäysaikaa odotellessa...


28 kommenttia:

 1. enpä ole täällä aiemmin käynyt, mutta tulin toisen blogin kautta kun näin ihanan lankavärjäyskuvan.

  VastaaPoista
 2. Hyvä, että siellä on kaikki hyvin - kuntoutus onnistunut jne! Oulu on ihan mukava kaupunki, mutta kasvanut vaan hirveästi siitä kun lapsena siellä kuljin kouluteitä......
  Nykyisin tulee käytyä tosi harvoin, elämä on ollut jo vuosikymmeniä täällä etelässä.
  Oikein mukavaa kevättä sinulle!

  VastaaPoista
 3. Kohta päästään taas keittelemään, odotan sitä innolla. Kiva kun kuntoutus oli ok., mutta harmi tuo päänsärkysi, toivottavasti helpottaa.
  Niin ja yhdellä arvalla mukana.

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanan värisiä lankoja tuossa kuvassasi! Lähden mukaan arvontaan lukijana, eli kahdella arvalla;)
  Toivottavasti jumit hellittää ja päänsärystä pääset eroon.

  VastaaPoista
 5. Niin se värjäyskausi lähenee, ihanaa...
  Kahdella arvalla mukaan arvontaan.

  VastaaPoista
 6. Tottakai minäkin arvonnassa mukana ja kaikilla kolmella. ( Kai sen kolmannen saa, vaikka on jo entuudestaan lukija ) ☺
  Minäkin olen ollut muutaman kerran Yli-Härmässä kuntoutuksessa ja niinhän se on kuin olisi Etelänmatkalla ollut. On kylpylät ja herkut sun muut. Voi kun pääsiskin vielä kuntoutukseen ♥

  VastaaPoista
 7. Olenkin ihmetellyt mihin sinä olet kadonnut. Kiva kuulla että kaikki on hyvin ja käsityöhommat jatkuu. Tuo jännityspäänsärky on kurjaa ja vamaankin kaikille neulojille tuttua. Toivotaan että kohta helpottaa. Olen mukana arvonnassa kahdella arvalla. Jännää !

  VastaaPoista
 8. Osallistun arvontaan kahdella. ;o)

  VastaaPoista
 9. Kahdella arvalla mukaan arvontaan - lukijasi olen.

  VastaaPoista
 10. Kommentti+linkitys omaan blogiini + lukijasi olen, joten kolmella arvalla arpajaisiisi mukaan :)

  VastaaPoista
 11. Kahdella arvalla minäkin olen mukana :) Lukija jo entuudestaan ja kommentoin :)

  VastaaPoista
 12. Lukijana olen ollut. Täältä sain idean kokeilla Olga-sukkien kutomista ja onnistuihan sen. On sinulla sitten kauniit nuo edellisen postaukset harmaasävysukat. Olenkohan kolmella mukana, linkin laitan blogiini.
  Mukavoo kevätaikaa sinulle. Ilmat olleet aivan mahtavat!

  VastaaPoista
 13. Heipsuli vei! Kaikilla arvoilla mukana..linkitin omaani...
  Kuntoutus reissut onkin mukavia! Ite olin kanssa taannoin ja ihan tosi..unohdin että olen perheellinen! Niin väsynyt olin. 10 tuntia jumppaamista ja 12 tuntia unta!

  VastaaPoista
 14. Yhdellä arvalla kokeilen tuuriani:-)
  Oikein ilahduin tuosta ihanasta "värjäys"kuvastasi, upeita!!
  -Satu-

  VastaaPoista
 15. ekaa kertaa tänne osuin ja mitä ihanuuksia löysinkään. Tulen varmasti toistekkin . yhdellä arvalla mukaan arvontaan

  VastaaPoista
 16. Toivottavasti olosi paranee ja mukavaa, että kuntoutusreissusi onnistui. Värjäyskelejä ja ainakin kesää odotellaan täälläkin, mutta kylmää on vielä.
  Arvonnassa mukana kahdella arvalla.

  VastaaPoista
 17. Kahdella arvalla mukaan haluan. Vaikken mää ikinä mitään juuri voitakaan niin siltikin on kivaa onneaan koettaa.

  VastaaPoista
 18. Minäkin haluan arvintaan mukaan yhdellä arvalla

  VastaaPoista
 19. Voi tuota värjäyslankakuvaa :)
  Minäkin mukaan vielä viimehetkillä arvontaan ja kahdella arvalla, kiitos!

  VastaaPoista
 20. Mukavia juttuja täällä sinun blogissa! Eksyin tänne Käsityöblogit -ryhmän kautta ja taisinpa vielä jäädä lukijaksikin. :D Kahdella arvalla ilmeisesti olen mukana kuin pukama.

  VastaaPoista
 21. Vielä ehdin eli kahdella arvalla mukana!

  VastaaPoista
 22. No mutta, kaksi arpaa :) Mukavaa palmusunnuntaita! Minulla ei ole blogia jota tutkia, ja käsitöissä olen aika huono (noh, pitäisi päästä vain peruskoulun päähänpinttymistä eroon;) Neulominen kyllä vaikuttaa hyvin rentouttavalta ajanvietteeltä, ja lopputulokset voivat olla suorastaan huikeita....

  VastaaPoista
 23. Melkein viimeiselläminuutilla mukaan arvontaan :)

  VastaaPoista