Kommentti olisi kiva yllätys vieraillessasi blogissani.

sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Sukkia ja koukuttua


Mustat naisten sukat, koko 40, 7-veikasta, pyynnöstä tein tällaiset ruttuvarsisukat. Kuten huomaatte alapuolella on värjättyä lankakasaa....

Turkoosit sukat ovat kumparemallilla, 7-veikkaa, naisten sukat n. 39, nämä tulossa kummitytölle.
Yläpuolella koukuttu valmis pipo, Novitan lanka tuollainen pätkäsellainen, alapuolella näette sitten tulossa samanlaisen pipon, himpun isompi että sopii omaan päähäni, eli tuolleen perusjuttuna teen sen ja sitten yläreunan ja sivun ompelen yhteen kiinni ja siitä syntyy pipo. Pitää soveltaa vielä yksivärisellekin ja muuta vielä siihen mukaan, tätä on hauska tehdä.


Kuten edellisessä postauksessa puhuin viimeisistä värjäyksistä, perun sanani, olen värjännyt vielä, jäätyneet oranssiorakkaat sai kyytiä, löysin vielä jäätyneitä verihelttaseitikkejä, niistä sain vielä pienen värjäyksen ja jäätyneet ruosteorakkaat sai värjäystä aikaiseksi. Kunhan kuivavat loput, niin otan kuvan kauniilla säällä.

Olen koukunnut lapasia ja sitten neulonut lapasia, mutta ne päättelemättä... niistä myöhemmin.

Olen ollut sairauslomalla selkäni takia 2.5 viikkoa ja nyt alkaa olla ihan hyvässä kunnossa. Nyt ois lomapäivät tässä perään, sen takia olen sitten käsitöitä ehtinyt puuhailla.

2 kommenttia:

  1. Upeita sukkia ja hauska tuo pipon aihio.
    Toivotaan että selkävaivat on lopullisesti ohi, niin ikävää tämä vaiva on

    VastaaPoista