Kommentti olisi kiva yllätys vieraillessasi blogissani.

keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Värjäystulos viimonen, kätyreitä ja koukuttuja pipoja


Tässä viimein värjäystulokseni joka niin vääristyi auringonpaisteessa, männynsuomuorakasvärjäys antoi tuollaisen aika tumman vihreänharmaan sävyn, toinen värjäys kauniin ruskean. No oli tämä sitten yksi kokeiluni tästä sienestä, mutta ei hanskoja tiskiin vielä lyödä, kyllä se vielä joku sävy tulee sitten seuraavalla kerralla. Kattilat laitettu talviteloille nyt, kun luntakin.


Tässä on pyynnöstä neulottuja kätyrilapasia isompaan ja vähän pienempään käteen ja yhdet sukatkin. Lankana näissä 7-veikka. Isoin homma on noiden silmien virkkaaminen, ei niinkään niiden kiinni ompelu. Vielä ois parit kätyrit loppuun asti tehtävissä.


Koukuttuja pipoja, lankana mm. Lidlin lankaa alimmissa, paksua ja mukavaa koukuttavaa. Ylläolevissa Novitan lankoja. 7 kokoinen koukku oli käytössä.

5 kommenttia:

 1. Nytkö meinaat jo luovuttaa, vaikkei ole kunnon hankiakaan vielä maassa =)
  Oletpa sinä kätyröinyt ahkerasti. Minäkin ostin syksyllä lankoja noihin, mutta yksiäkään en ole saanut aikaiseksi, on niin kiire mukamas.

  VastaaPoista
 2. Oletkin ollut ahkera! Niin neuleiden, virkkausten kuin värjäystenkin kanssa. Tämän muorin värjäykset jatkuvat luultavasti vasta joulun jälkeen, jolloin kokeilen sipuinkuorilla värien saantai lankoihin. ässä välillä värjään puuhelmiä, mutta nyt on pakko ensin kokeilla ihan Dylon-väreillä. Mukavaa marraskuuta sinulle.

  VastaaPoista
 3. Noita Kätyreitä jo ihailinkin, ne on tosi hauskoja, koukutut pipoty näyttää upeilta, pitää joskus kokeilla , ettei taito unhotu.
  Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 4. 9 v halusi heti kätyrit kun näki.

  VastaaPoista