Kommentti olisi kiva yllätys vieraillessasi blogissani.

sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

Villasukkia ohuvista langoista


Villasukkia on tullut neulottua ajan kanssa ja pitkään olleet muutamat sukat päättelemätt
ä. Neuloin ohuvista langoista ja tykkään neuloa niistä ja kun vielä on niin kivat värit valmiina langoissa niin mikä ettei perussukkaa sitten suikutella. Lankana vasemmalta mellanraggi, Alizen villasukkalanka ja viimeisenä oikealla Pro lanan villasukkalanka Neon-fach. Täytyy sanoa että langat ovat hyvin riittoisia ja niistä saisi aika ison miehen sukatkin tehtyä kohtuullisella varrella. Alizen langat oli tosi kivan pehmeitä ja mukavaa neulottavaa.

Kävin Ilomantsissa siskon luona olemassa 7-11.7. välisen ajan ja oli tosi kivaa. Kierreltiin kirpputoreja, käytiin Ahvenisen punaisella tuvalla katselemassa eri kästyöläisten tekemiä tuotteita ja ideoita hankkimassa. Tosi hyvä paikka käydä taitaa olla elokuun alkupuolelle asti auki. 

Viimeistä edellisenä päivänä sitten Joka tyypin kaavakirjasta (2) katselemaan minulle sellaiset kaavat mitä olisi helppo toteuttaa minunkin ompelun saloihin. No pari T-paita mallia toinen perusmallina ja toinen raglahiha mallisena kaavat piirrettiin mittojen mukaan. Yksi T-paita leikattiin ja toisesta T-paita mallista tehtiin mekkoversio. Leikeltiin kankaat seuraavaksi päiväksi valmiiksi ja sitten viimeisenä päivänä ommeltiin ja  melkein valmiiksi. Itselle jäi vielä hihat ja kaula-aukot ja mekon helma ommeltavaksi. Niistä lähemmin kuvaa sitten kun saan valmiiksi. 

Viimeinen viikko lomaa lähtee käyntiin... odottelen saumuria saapuvaksi Hobby Hallista. Pitäisi käydä katselemassa kanttarellipaikat ja vähän mustikoitakin kerätä. Uusi pakastin pitäisi hankkia... pakastaa kyllä mutta vuotaa pohjasta, ei kuulemma kannata korjuuttaa.

2 kommenttia: