Kommentti olisi kiva yllätys vieraillessasi blogissani.

tiistai 6. marraskuuta 2012

Valmistuneita lapasia

Näissä lapasissa on muutaman vuoden takaista värjättyä lankaa, keltainen liemi ehkä pietaryrtti + kurkuma liemisekoitus, lankana ehkä harmaa 7-veikka pohjavärinä. Lapasessa on se intialainen peukalokiila johon olen tykästynyt ja olen saanut muutaman ihmisen kokeilemaan ja neuvonut miten tehdään tuo. Istuvuus on hyvä. Päällipuolen malli on lapasessa mukavaa neulottavaa jonka löydät täältä.
 
 

 
Sain yhdet tällaiset "äkäiset linnut" pienet lapaset valmiiksi. Mutta ohjetta löytyy täältä, Villapallon neuleblogissa on julkaistu ihan ohje sukkia varten ja siellä on tämä kuvio myös ruutupiirroksella josta se on helppo työstää. Tässä on lankana 7-veikkaa. Näissäkin pienissä lapasissa on tämä intialainen peukalokiila toimiva!


 
Huomenna olisi sitten työterveyshuollon kanssa viimeinen palaveri tästä minun työkokeilustani ja se on todellakin nyt lopuillaan tähän viikkoon. Joten tänään on ollut perhosia mahassa ja pientä jännitystäkin että miten edetään nyt.

6 kommenttia:

 1. Keltaiset lapaset onkauniit, tuollaiset kädessä kestää räntäsateenkin, hauskat nuo punasetkin.
  Hyvin se palaveri menee, pidän peukkuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo... ensi viikolla aloitan sitten täydellä työpanoksella eli katsotaan miten pärjään ja pääsen tekemään sitä työtä mitä nyt olen harjoitellut eli pääsee vähän liikkumaan eikä staattinen istumatyö koko ajan.

   Poista
 2. Mainioita lapasia! Tuo peukalo"sovellus" on myös kiinnostava!

  VastaaPoista
 3. Kivan ja erikoisen väriset nuo ylimmät lapaset.

  Toivottavasti meni palaveri hyvin :)

  VastaaPoista
 4. Kivoja lapasia, kiva pinta noissa vihreissä.

  VastaaPoista