Kommentti olisi kiva yllätys vieraillessasi blogissani.

lauantai 3. marraskuuta 2012

Värjätystä langasta lapaset ja muuta

Eilen sain valmiiksi nämä ns. koelapaset marja-aronian marjoilla värjätystä langasta eli nyt on sukat ja lapaset, joita alan pitää ja pesemään, nähdään miten värille käy. Eli tässä on intialainen peukalomalli ja sitten tuo kuvio, joista mainitsin ed. tekstissä.
 

Tällä viikolla sain tämän kirjan JUJU-kerhosta, hyviä sukan malleja, en ole vielä niin tarkasti perehtynyt kirjaan, mutta selaillut olen ja ihan hyvältä vaikuttaa.


Tässä on aloitetut lapaset kuten yllä olevat valmiit mutta tuollaisesta vihreän sävyisestä värjätystä langasta, hyvin voimakas tuoksu langassa ehkä pietaryrttiä ja kurkumaa. Vieressä aloitetut "äkäset linnut" lapaset eli se musta lintu, mallin hioin siitä edellisestä mutta väriä vaihtaen, pienet lapaset näistäkin tulee ja muutamat lisää pitää tehdä sitten vielä.


Täällä on satanut vettä tosi paljon eilisen ja tämän aamun nimiin, lunta ei maassa ole lainkaan ja on todella pimeää. Uni maistui tänä aamuna ja tuli sitten nukuttua toosi pitkään. Koiratkin makasivat paitsi että välillä piti ulos laskea pissalle ja taas jatkettiin unta.

3 kommenttia:

  1. Nätit lapaset. Mikäs sun on nyt neuloessa, kun on paljon ihania lankoja.

    VastaaPoista
  2. lapaset on kauniit, tuo kirja on tulossa miullekkin, odotan sitä innolla.

    VastaaPoista
  3. Lapaset on hienot ja värijuttua odottelen mielenkiinnolla!

    VastaaPoista