Kommentti olisi kiva yllätys vieraillessasi blogissani.

lauantai 25. toukokuuta 2013

Kool Aid -värjäystä ja miesten sukat

Toissapäivänä innostuin että värjäämpä tuon Heritage 150 g luonnonvalkean Kool Aidilla ja laitoin jopa neljää eri väriä ja luonnollissti tässä sitten näkyy luonnonvalkea myös seassa aika mukavasti. Tässä alhaalla olevissa kuvissa on vyyhdillä ja kerällä. Ompa sitten sukan aloituskuvakin mukana ja kivan näköistä jälkeä tulee ja aivan mukavaa neuloa (75 % merino superwash wool ja 25 % Nylonia), olen ostanut Lankakauppa Kujeesta, johon löytyy linkki sivultani.





Alimmassa kuvassa näkyy Raggegarnista tehdyt sukat eli ne lankavyyhdit jotka pesin päätyivät sitten miesten sukiksi, ajatuksena antaa isälle jahka pääsen siellä käymään.


Oikein kaunis lauantai ilta alkaa olla käsillä, tuomi kukkii komeasti ja tuoksuukin etuovelle asti, meidän takapihalla aika iso tuomi kasvaa. Olettekos huomanneet että itikoita ei ole pahemmin vielä ollut, tällä seudulla ei ole tullut nyt vettä ja on todella kuivaa. Varmaan missä on tullut vettä löytyy sitten itikoitakin. Huomasin että huitomatta sai käydä metsälenkillä Jonen kanssa ja ylitin sellaisen pienen suonkin eikä öttiäisen öttiäistä ollut tiellä, mitä noita pörriäisiä sitten.

5 kommenttia:

 1. Kivaa... näitä minä olenkin sinulta odotellut.
  Hauskan näköistä lankaa ja kivaa on siitä neulottu sukkakin !
  Mukavaa lauantai-iltaa ja terkut mökkisaunan löylyistä ♥

  VastaaPoista
 2. Ihanan värikäs lanka,ja neulottuna tosi upean näköinen.

  Ensviikolla meinasin ottaa padan esiin.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanaa tuo lanka!!!! Ja varmaan mukavaa neulottavaa....

  VastaaPoista
 4. Ihanan väristä lankaa olet värjäillyt!

  VastaaPoista
 5. oi ihanat kool aid sukat :-) ihanan värikkäs

  VastaaPoista