Kommentti olisi kiva yllätys vieraillessasi blogissani.

lauantai 11. toukokuuta 2013

Valmistuneita sukkia


Yläpuolen kuvassa on Nallen Talvi -langasta tehdyt perussukat. Alapuolen kuvassa on sitten Araucanian Ranco Multystä langasta (Chilestä) tehdyt sukat, mukavaa neulottavaa, riittoisaa lankaa, väri kivan ruskamainen. Ostin lankakauppa Kujeesta kolme kahden hinnalla.


Alemmassa kuvassa on sitten todella mukava lanka Mellanraggin Järbo garn, lanka suljui erittäin mukavasti puikoilla ja oli todella nopeaa neulottavaa, tämän langan Huutonetin kautta hommasin tuossa vuodenvaihteessa, se oli iso paketti lankaa, kaikki ulkolaisia lankoja pääasiassa norjalaisia.
Kolmosen puikoilla tikuttelin, melkein koko kerä meni.


Olen edelleen sairauslomalla ens viikko vielä, eilen ensimmäisen kerran kävin fysioterapiassa, MDT-liikkeitä tehtäväksi ohjasi. Kipulääkeannoksia nostettiin lääkärin määräyksestä, ei aivan niin paha kipu enää. Pitäis lähteä vähäksi aikaa pihamaata ja kukkapenkkejä rapsuttelemaan, vähän kerrallaan, ettei kipu yllätä, liikkeellä hyvä olla. Aurinkokin alkaa näyttäytyä ja ulkona on mukavan lämmintä.

4 kommenttia:

 1. Kauniita sukkia kaikki, mutta nuo alimmat on niin ihanat että teki mieli niitä hipelöidä :)

  Voi eikö se kipu ole vieläkään häipynyt... hus, sanon minä !!!

  VastaaPoista
 2. Mie kans alan kohta noitumaan siun kipuja kartanolle, jospa myö Annelin kanssa yhteistuumin saadaan siun kivut poijes.

  Upeita sukkia, nuo harmaan mustat on mieleiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos.... toivottavasti alkaisivat helpottaa lopullisesti poijes... yritän niitä fyskaohjeita toteuttaa helpottamiseksi myös... yli tunti ulkohommia, niin se riitti taas, että selkä jähmi... vähä kerrallaan pitää tehdä, päivä on huomennakin:)

   Poista
 3. Jopas siellä on nättejä sukkia neulottu...noista alimmaisista minäkin eniten tykkään.
  Voi että kun kipusi helpottaisivat, yritä nyt kohtuudella liikkua ja välillä muista levätä.

  VastaaPoista