Kommentti olisi kiva yllätys vieraillessasi blogissani.

torstai 16. toukokuuta 2013

Miesten sukat ja kiitokset

Erittäin paljon kiitoksia kommenteistanne edelliseen postaukseen, sain paljon kommentteja tekemäni torkkupeiton johdosta. Pari uutta lukijaa sain myös, tervetuloa blogini lukijaksi:)


Tein miesten sukat Raggegarnin langasta jota joskus huutonetistä huusin. Oli se kuin rautalankaa olisi neulonut, sitten luin Kardemumman blogista samaisesta langasta, että oli pesaissut langat ja tosi mustaa vettä lähtenyt. No neuloin sukat ja pesin sitten villapesuainetta vedessä, oikein tumman sininen vesi lähti ja sukat kuivana ovat pehmeät. Loput langat vyyhditin ja pesin samalla lailla ja on muuten pehmenneet mukavasti. Nyt näistä on mukava sitten neuloa sukat. 

Tuossa fysioterapiassa sain eilen liikeharjoituksia venytyksiin, no niitä tänään sitten toteutin ja löytyi apuri mukaan (Dooris), kaikin keinoin hämmenti siinä ettei näistä liikkeistä sitten tullut mitään, hätistelin poikkeenkin mutta eikun pyöri siinä. Piti sitten lopettaa, paremmalla aikaa kokeilla niitä tehdä kun Dooris ei ole paikalla. Laitampa kuvan Dooriksesta myös. Miehen kännykällä kuvattu peltojäljen jälkeen tällä viikolla.


6 kommenttia:

 1. Ihanan väristä lankaa ja sukat.
  Toivottavasti nuo neuvot auttaa ja olet pian ihan terve.

  VastaaPoista
 2. ♥ Ajattelin kirjoitella ihan samoin kuin Anneli ♥

  VastaaPoista
 3. Paranemista/toipumista toivon minäkin! Mukavan näköiset sukat!!!

  VastaaPoista
 4. Komiat sukat, ja lankaa.
  MUkava nähdä Doorista pitkästä aikaa, meillä edellinen koira ,hoffi, oli kans aina mukana kun yritin jumpata,ja jos sen sulki muualle alkoi oikein kunnon jodlaus.

  VastaaPoista
 5. Ihana lankapaljous kuivumassa sinulla ulkona. Kauniita värejä. Dooris taitaa ottaa tosissaan tuon sinun kuntouttamisesi. Kunnon koira <3 Toivotaan että harjoitukset auttavat.

  VastaaPoista
 6. Dooris tietenkin ajatteli että tämähän mukava leikki :) Komea koira, vaikka minä vähän pelkäänkin rottiksia. Eetun kimppuun kerran hyökkäsi tuommoinen ja minulle jäi pelko ja Eetulle viha. Eipä silti, on meidän Eetussakin isänpuolelta rottista ja se näkyy rintalihaksissa ja alaleuassa. Voimaakin on varmaan saman verran.
  Hyvä kikka pehmentää lanka jo ennen neulomista, empä ole tullut koskaan ajatelleeksikaan.

  VastaaPoista