Kommentti olisi kiva yllätys vieraillessasi blogissani.

sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Olga-sukat juhannuksena


Kuvan piti tulla kyllä vaakatasoon mutta taasen kävi näin että pystykuvaksi muokkautuikin. Tässä neulotut Olga-sukat vaihteeksi 7-veikan raitalangasta, väri on todella rauhallinen, tykkkään tästä väristä. Pieni keränen jäi tähteeksi 150 g kerästä. Tikuttelin niillä neliskanttisilla sukkapuikoilla ja neulominen sujui mukavasti, koko oli 3.75, neulos mukavan tuntuista. 

Huomenissa sitten menen töihin, katsellaan kuinka alkaa työt sujumaan, pientä jännitystä mahan pohjassa vaikka tuttu työ on ja työkaverit, en varmaan taas nuku paljon millään lailla tai sitten nukun. Pitää tuossa alkaa neulomaan niitä pitsisukkia, kantapää olisi vaiheessaan kuviolla vieläpä eli erilaisuutta minun neulomiseen, varsien neulominen oli mukavaa, mutta miten onnistuu kantapää se on sitten eri juttu, varmaankin kommentoin kunhan pääsen vauhtiin taas. 

Kovasti värjäysasiat on alkaneet pyöriä päässä, eilen keräsin jopa tuijan käpyjä kun ne oli niin herkästi irtoavia, lisää vielä pitää kerätä, kunnon annos. On se hyvä kun omalla pihamaalla on iso tuija, on siitäkin jotain hyötyä kuin vain pihan koristeena ja varjostajana.

7 kommenttia:

 1. Hienot sukat! :) Mukavia työpäiviä sinulle, hyvin se lähtee menemään! :)

  VastaaPoista
 2. Kivat väriset olgat oot tikutellut :) Minulla myös puikoilla, vähän ohuemmasta tällä kertaa.. Ajattelin maijasta tikutella, mutta on vain kaksi kerää, saapi nähä mihin riittävät :/
  Töihin paluu on aina ajatuksia tuottava, mutta hyvin tuo menee <3
  Mukavaa alkavaa työviikkoa sinulle ..

  VastaaPoista
 3. Ompa kommeet Olgat, miekin tykkään tuosta langasta.
  Hyviä työhetkiä:) ajattelen sinua.

  VastaaPoista
 4. Voi että on kauniit sukat. Ihana sik sak varsi !
  Minulla menee aina sunnutai yö unettomaksi kun pitää maanantaina mennä töihin. Ja sama on monella.
  Jaksamista helteisessä säässä !

  VastaaPoista
 5. Nätit sukat. Tuo polvekemalli ja lanka sopivat hyvin yhteen

  VastaaPoista