Kommentti olisi kiva yllätys vieraillessasi blogissani.

tiistai 4. kesäkuuta 2013

Pitkään keskeneräisiä valmistuneita ja virkkaustyö...

Tässä on sellaisia töitä jotka ovat pyörineet keskeneräisinä aikaslailla pitkään, nuo lapasetkin. Ne on 7-veikan Polkka langasta tehdyt ja niissä on intialainen peukalokiila, en tahallanikaan täsmännyt rantuja, sillä olisin joutunut purkamaan paljon. Nämä ovat hauskat näin.

Alla olevat sukat ovat ohuesta langasta tehdyt ja todella hitaat neuloa ohuvilla puikoilla, no sain nämäkin valmiiksi ja näistä jäi vähän nöttösiä jotka ovat ilahduttamassa tulevia sukkia taasen, jämälangoista, langan nimeä en muista mutta hauska väri ja rannutus.


Alla oleva virkkaustyö on sellainen että kaipaisin apua vähän tuohon vapaavirkkaukseen, en ole oikein löytänyt netistä mitään järkevää. Lankana tässä on Puro Batikia joka sopii erittäin hyvin tähän virkkaukseen, koukku on 4.5 ja virkkaus sujuu mainiosti. Malli löytyy englantilaisen rouvan sivuilta ja oliko tämän ohjeen nimi Mandala, linkki ohjeeseen. Hyvin opastettu ohje kuvineen. Muutenkin näiltä sivuilta löytyy tosi hyviä virkkausohjeita.

Helle jatkuu ja minä olen nyt kesälomalla 3 vkoa, juhannuksen jälkeen töitä kokeilemaan, mutta kivuton olen tällä hetkellä sopivan kipulääkityksen turvin, lääkäri on aivan ihana nainen, ymmärtää tilanteeni varsin hyvin ja hänelle pystyy puhumaankin kuin toisin noille miespuolisille lääkäreille. Muttä tämä tästä.
Tulisipa ukonilma joka puhdistaisi tätä tukalaa ilmanalaa. Meillä on mukava juoksuhetki Dooriksella, pahin vaihe menossa ja Jone sitten on vinkupäällä.... meinaa hermot männä..:(

3 kommenttia:

 1. Voi, miten hienoja neuleita olet tehnyt! Ja puro-lanka näyttää todella hienolta tällaisessakin virkkaustyössä....

  VastaaPoista
 2. Kauniit sukat ja lapaset. Kiva kun täältä löytyi virkkaustakin. Kaunis kuvio :)

  VastaaPoista
 3. Meillä on tänään sadepäivä.... vettä tulee kuin saavista kaataen !
  Onneksi on ompelukonekin mukana :)

  VastaaPoista