Kommentti olisi kiva yllätys vieraillessasi blogissani.

keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Lisää värjäyssieniä....

limanuljaskaa
 Limanuljaskoihin olen tykästynyt, viimeksi sain niin hyviä värejä, niin olihan niitä pakko kerätä lisää sitten. Vielä kun saisi lisää, ei kehtaisi liian pienestä määrästä rääpäistä liemiä.

Veriseitikkiä löysin hieman, oranssiorakastakin jonkun, sitten seitikkiä joka kasvoi kuusikossa harvakseltaan ja oli vaikea erottaa, en varma mikä seitikki kyseessä, mutta tosi kaunis punainen lakin alus, jospa se selviäisi facebookissa värikästä värjäystä -ryhmässä. Tuo yksi on joku punasuomuseitikkiä löysin nuo kolme tuossa välissä.Mutta jatkellaampa harrastusten parissa, on ollut niin kauniita ilmoja että on hauskaa liikkua luonnossa, mukavampaa kun vielä tuo Jone kulkisi silleen että pysyisi lähettyvillä eikä lähtisi hötkyilemään autolle tai tielle.... ei pysty niin kuin tarkasti kattelemaan esim. veriseitikkiäkin löytyi kun vähän tarkemmin tiiraili mutta sitten jone lähti välillä huitelee omiaan....

3 kommenttia:

  1. Hieno valikoima sulla noita värisieniä! Upeasäinen syksy on nyt meneillään- metsässä on mukavaa jopa saalista huolimatta!

    VastaaPoista
  2. Hyvältä näyttää sienisaaliisi. Noista kiehuukin värikkäät liemet.

    VastaaPoista
  3. Hieno sienisaalis, nyt onkin ollut mahtavat ilmat metsässä liikkumiseen.

    VastaaPoista