Kommentti olisi kiva yllätys vieraillessasi blogissani.

maanantai 12. marraskuuta 2012

Lasten lapasia

Sain tuossa valmiiksi parit "äkäiset linnut" -lasten lapasia. Jännä huomata langassa ero, vanhaa 7-veikkaa molemmat ruskea ja vihreä olivat ja kumminkin toinen oli paksumman oloista niin niistä tuli isommat ja toinen sellaista pehmeän lutuista neulottavaa niin tuli pienemmät. Saman verran silmukoita ja kierroksia puikoilla. Eli molemmat ovat rinnakkain niin siitä huomaa kokoeron.
 


 
Nonniin nyt on sitten tästä kirjajutusta poistanut kuvan ja tekstin, kursin paketin kasaan ja laitan asiakaspalautuksena menemään. Kiitos teille! Ajatus ei luista oikein kun väsyttää. Täytyy lähteä nukkumaan. Öitä.

7 kommenttia:

 1. Kivan näköisiä lapasia ja lämpimiäkin kun on kirjoneulena.
  Niin unohdin minäkin perua tuon kirjan, mutta aion kylmän rauhallisesti eka kerran palauttaa, kun ei ole mitään käyttöä tuon tyyppiselle kirjalle :)

  VastaaPoista
 2. Kivoja lapsia, on teillä nyt noita vihaisia lintuja :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ne jää miulle, niille on kodit löytynnä jo, vielä olisi tehtävänä ja ihan mielellään tekee tällaisia pieniä töitä välillä. Pitää veljen pojalle sukat tekasta äkäisten lintujen merkeissä!

   Poista
 3. Voithan sinä sen todellakin palauttaa. Ei ole mikään pakko ottaa. Olen huomannut yhdessä toisessa kirjakerhossa heidän lähettävän minulle kirjoja, vaikka olen varmasti tehnyt peruutuksen ajoissa. Saavat siten pakkomyytyä kirjoja, kun ihmiset eivät kehtaa palauttaa. Kirjaahan ei pääse selailemaan ostopäätöstä tehdessä ja sisältö voikin olla aivan toisenlainen kuin oletti.

  VastaaPoista
 4. Nuo kiukkusen linnun lapaset on tosi hauskan näkösiä.Olen huomannut tuota lankojen erilaisuutta tuossa veljes sarjan langoissa.
  Mitenkä siun kunto?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, reumalääkäri korotti Lyrica annostusta tuplaan ja nyt sitten tilanne on se että olen aamulla vähän "sumussa", ajatus ei tahdo luistaa kun pitäisi töissä. Mutta kivut miten sanoisin välillä tuntuu muttei aina. 8 tuntia sitä tehdään nyt, mutta lupa on liikkua enemmälti tässä miun tilanteessa työpäivän aikaan eli pitää taukoa eikä istua koko ajan. Huomenna käyn työterveyslääkärillä sitten tilanteesta keskustelemassa ja mitä reumalääkäri totesi. Että näillä mennään taas etiä päin "välillä sumussa".

   Poista
 5. Hauskoja nuo lintulapaset! Toivottavasti pärjäät töissä reumasi kanssa, itsekin tiedän, että on hyviä ja huonoja päiviä, jokaisesta päivästä meidän "reumasairaiden" pitää kuitenkin selvitä, joskus paremmin, joskus sitten vähän huonommin.

  VastaaPoista