Kommentti olisi kiva yllätys vieraillessasi blogissani.

sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Kuulumiset ja sukan tekeleitä

Oulun reissu meni hyvin tämän sopeutumisvalmennuskurssin merkeissä. Oli kiitettävästi luentoja ja ryhmätöitä ja saatiin vaihtaa ns. omakohtaisia kokemuksia fibromyalgiasta, kaikki tieto oli tarpeen ja sekin että toisilla ihmisillä kivut ovat erilaisia. Meitä oli yhdeksän naisen porukka ja meillä kemiat sopi hyvin yhteen ja oli tosi hauskaa ja nauraa räkätettiinkin. Ohjaajat oli kivoja ja lääkärit myös. Meillä oli psykologin, sairaanhoitajan ja lääkärin katselmukset ja jotka oli ihan hyvä pitää. Ryhmärentoutusta, ryhmävoimistelua, allasvoimistelua ja kuntosaliryhmää (johon en osallistunut). Tiistai päivä oli tosi tiukka oli kolme liikuntaryhmää rentoutusta, voimistelua ja allasjumppaa, sitä oli aika väsynyt näiden ja luentojen jälkeen. Keskiviikkona olin sitten hieman enemmän selän suhteen kipeä, en uskaltanut kuntosaliryhmään. 

Se mikä oli tärkeintä tällä reissulla niin ruokahuolto, ruoka oli erittäin hyvää ja sai toteuttaa lautasmallia ihan kunnolla, hotelli Oppimestarissa oli majoittuminen 3. kerroksessa, tästä ylöspäin kolme kerrosta oli opiskelijoita, joten sekin kuului sitten maanantai iltana hyvin, huono äänieristys. Minä sain olla yksin kahden hengen huoneessa ja nautin suunnattomasti siitä, nukuin hyvin melkein joka yö paitsi ensimmäisenä yönä. 

Kovasti tuolla painotettiin rentoutuksen ja venyttelyjen tarkoitusta ja muuta liikuntaa ja mitä nyt pitäisi toteuttaa tuohon maaliskuun loppujaksoon sitten. Ruokapuolta pitää vielä tarkentaa itsellä ja sitä olen nyt alkanut toteuttaa. 

Kävinhän minä veljen syntymäpäivillä tiistaina Oulussa, ei ollut mitään vietävissä muuta kuin itseni ja olihan minua huomioitu tuosta keliakiasta että oli kahvileipääkin minulle. Torstaina sitten kävin veljen vaimokkeen kanssa ostosreissulla Kärkkäisellä ja sieltä tarttui haaviin lankoja varsinkin Dropsin lankoja, joita ei saa Iisalmesta lainkaan. Muutama kerä isoveljeäkin lähti ja pari kerää osti Leena minulle josta neulon sitten veljen pojalle sukat. 

Täällähän oli talvi perjantaina kun saavuin Oulusta jossa ei lunta ollut lainkaan nimeltä. Piti osan matkaa jo lopusta ajaa varovaisemmin vaikka oli talvirenkaat alla.  

Mutta sitten mitä olen tehnyt ja purkanut. Tässä on alla aloitetut Olga -sukat Koso-tädin värjätyistä langoista eli toinen sukka on tehty jo ja mukavan väriset näistä tulee kun ne ovat valmiit.


Alla on sitten Kerttu-sukkaa tulossa omasta kontaktivärjätystä langasta, mulla oli molemmat valmiina tässä viikolla mutta sitten huomasin että oli pituuseroa, joten purin sen sukan, neulon Olgien jälkeen sitten valmiiksi. Eli Kerttu sukat sivulta ja edestä jossa näkyy minkälainen malli tämä on, erittäin helppo kun siihen pääsee tutuksi.Kaikille oikein mukavaa tulevaa viikkoa ja ajellaan varovasti myöskin!!

8 kommenttia:

 1. Kauniit sukat on tulossa kummankin värjäämistä langoista.

  Minua alkoi niin kyllästyttää, kun aina joutui laskemaan silmukoita ja kerroksia, että rupesin tekemään sukat magic loop -tekniikalla. Tulee aina samankokoiset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voishan tuon tekniikan opetella, eihän se muusta ole kysymys kuin kehtaamisesta:)

   Poista
 2. Mukavaa, että matkasi Ouluun oli onnistunut ja virkistävä monin tavoin. Oi mitä kaunottaria nuo Olga ja Kerttu ovatkaan.

  VastaaPoista
 3. Kauniit sukat ja varmasti myös lämpimät. Kiva kuulla ja lukea, että Oulun reissu oli antoisa kaikella tavalla.

  VastaaPoista
 4. Hienoa, että kuntoutujaksosi onnistui!! Onhan juuri tuo niin mukavaa, kun saa puhella asioista, jotka kaikki ymmärtävät.....

  Hienoja sukkia!!!

  VastaaPoista
 5. Voi että, siulla on ollu tosi mukava kuntoutus, se että saa tavata samaa sairastavia kohtalotovereita, auttaa paljon, ja toi nauraminen on parasta hoitoa:)))
  Olgastaha tuli mukavan näköinen noilla miun langoilla ja Kertuistakin tuli upeat.
  Nyt vaan sitten nautiskelet kotona olosta:)

  Mie olin pojan kanssa humputtelemassa ja oli tosi mukavaa.

  VastaaPoista