Kommentti olisi kiva yllätys vieraillessasi blogissani.

maanantai 21. lokakuuta 2013

Tabletin suojus ja maatuska -lapaset


Nämä maatuskat sain nyt vihoviimein valmiiksi, sattui yksi virhe toisessa lapasessa ja olin melkein lapasen päässä, en alkanut enää purkamaan, annan joululahjaksi jollekin. Eli lankana verihelttaseitikin jaloilla ja kultapiiskulla värjätyt langat, näistäkin tuli kauniit. Nyt aloitin musta-punaiset  maatuskat tulemaan tarvitsijallensa.

Tämän tabletin suojuksen virkkasin Hanko-langasta ja tätä oli kiva virkata justiinsa sillä kurssilla ei tarvinnut miettiä pahemmin tätä tehdessä. Melkein kerä meni ei aivan. Tuollainen koristeellinen nappikin siinä nyt sitten on jotta tabletti pysyy pussissaan.

Työpäivä meni nopsaan tällä viikolla, kirjoittamassa koko viikon olen nyt sitten, täytyy muistaa pitää taukoja sitten.

7 kommenttia:

 1. Kauniit Maatuskat . Virheitä ei ainakaa kuvista huomaa ollenkaan joten turha murehtiminen pois. Minulle mamma ja äiti opetti että on vaan hyvä kun on itsetehdyn näköinen, eli persoonallisuutta ja inhimillisyyttä mukaan niin aina parempi. Kiva kuulla että viime viikkoinen "leireilysi" meni hyvin ja sait hyviä vinkkejä : )

  VastaaPoista
 2. Lapaset ovat hyvän näköiset sekä malliltaan että kuvioltaan ja väri on kaunis.
  Tabletinsuojus, tällainen olisi varmaan hyvä olla olemassa itsellänikin. En vain ole vielä päättänyt, miten sen teen. Olisi valmiina kudottua kangasta raanulangasta. Täytyypä harkita vielä tätä virkkausta.

  VastaaPoista
 3. Nuo maatuskat on sitten kauniit, tuo kuvio on varmasti aika hankala neuloa, saa tarkkaan laskea silmukoita.tuon pussukan sisällä,
  Nyt siun tableti pysyy hyvässä suojassa , Hanko on just omiaan tuollaiseen käyttöön.
  Muista huilata:)))

  VastaaPoista
 4. Nämä lapaset ovat erityisen kauniin väriset :)

  VastaaPoista
 5. Toooosi kauniit maatuskat!!! ....ja tabletin suoja!!! Itse en onnistuisi kyllä noissa kuvioneulomuksissa...

  VastaaPoista
 6. Hei kivat on lapaset. Miun pitäis virkata kännyn suoja, ei ihan oo intoa, katselen vaan täältä bloggaajien valmisteita, ne on muil paljon helpompia:)

  VastaaPoista
 7. Olen tehnyt maatuskoja valkoisella pohjalla, mutta tuo onkin tosi nätti, että pohja on värillinen. Kiitos ideasta!

  VastaaPoista